torsdag 24 december 2009

♥ God Jul ♥

Hej!


Idag är det ingen vanlig dag - idag är det julafton! Hurra, vad mysigt! Har ni fått något i julstrumpan måntro? Det har jag! ;-)

Jag tänkte visa ett litet julkort som en god vän har fått:

Även på detta kort har symaskinen varit framme! ;-) Motivstämpel från Magnolia, textstämpel från Inkido och "flourishstämpel" från Stempelglede (Grunge Collection). Mönsterpapperna är från October Afternoon.


[Photoshopframen är gjord av Xtina]

Vill önska er alla en riktig god och mysig jul! Njut och må så gott! Nu ser vi fram emot mycket pyssel efter allt firande!

Kram Carin
.::Finns det några snälla barn?¿::.

söndag 20 december 2009

4:e advent!

HeeEEeeJ! :-)

Idag är det fjärde advent, så mysigt! Nu är det inte många dagar kvar tills julledighet! *längtar* Jag har faktiskt ett julkort att visa, dagen till ära:


Har ni sett? Nu har även jag letat fram symaskinen?! Tänka sig! ;-) Det ger en bra karaktär på korten tycker jag! Så jag kommer att sy på fler kort, kul är det också! Bakom "god jul" är det crackle paint. Det prickiga papperet är mörkbrunt i verkligheten, här ser det nästan svart ut.

[Photoshopframen är gjord av Xtina]
Nu måste jag ner till köket, håller på att grädda småkakor - mums! ;-)
Ha en fin söndagskväll!

Många kramar
Carin
.::Sitt ned min vän, bortglömd vila kommer ej igen::.

måndag 14 december 2009

Ha en skön jul!

Hej!

Jag vill börja med att tacka så jättemycket för alla söta grattiskommentarer angående min vinst i mitt förra inlägg - ni är då för gulliga! :-)

Det är lite jäktigt i juletider så det har inte blivit lika mycket pysslat sista tiden - inte papperspyssel i alla fall! :-/Men igår fick jag ihop ett litet julkort till! Här har jag använt mina nya stämplar från The Greeting Farm (tofflorna bredvid texten ingår i kittet), söta va? :-)


[Photoshopframen är gjord av Xtina]

Det är så här det ska vara på jul! ;-) Så ta er tid att skämma bort er själva och familjen - inte jäkta omkring! :-D Nu är det snart dags för kvällsjavan! ;-)

Ha en skön kväll!
Kram Carin
.::Det finns två mål här i livet: det första är att få det vi önskar oss, det andra är att kunna njuta av det::.
[Logan Pearsall Smith]

fredag 11 december 2009

♥ GläDjEtjUt...!!! ♥

Hej allihopa! *vinkar*

Jag kan inte tro det?!! Jag blev 2:a i Stempelgledes Handmade Card Contest"! Kan ni tänka er?! Jag är så himla GLAD! Jag sitter här med ett leende på läpparna och myser!

På 2. plass:

Bidrag nr. 29
Carin
http://sprallokort.blogspot.com/2009/11/stempelglede-handmade-card-contest.html

Her er dommernes begrunnelse for valget:

Vakkert og gjennomført kort! Helt fantastiske nydelige farger og lekkert oppsett. Utrolig stilig med teksten som ”bryter seg ut” av den nydelige rammen. Teksten blir på en morsom måte 'avduket'. Flott kontrast med de 3 brungule blomstene, og nydelig detalj med metallpynten midt i blomstene. Alt er perfekt utført og hele kortet er elegant og harmonisk.

Premie: Stempler fra Stempelglede til en verdi av ca. 750,-

Stort tack till Gunhild och hennes skickliga designteam för en inspirerande, rolig och väl genomförd tävling! Tänk vilket pris jag får också, förutom äran! *ooOiIEEE* En väldigt bra start på en mysig helg! Nu är det snart dags för idolfinal - och kaffe! ;-)

Ha en fin kväll!
Kram Carin

torsdag 10 december 2009

Grattiskort!

Hej hopp!
Ett snabbt inlägg för att visa ett litet grattiskort som ska
skickas i helgen!


[Photoshopframen är gjord av Xtina]

Ni får ha en mysig fredag imorgon! Jag och en kollega ska ordna lussefika på jobbet, mysigt värre! Så nu gäller det att jiddra med John Blund snart så man kommer upp i tid! ;-)

Kram Carin
.::Tvätt är tvätt. Musik, det är livet::.
["Lennarts" kompis "Albert"]

lördag 5 december 2009

Ännu ett julkort!

God kväll i stugan!

Här kommer äntligen en liten uppdatering! Det är ännu ett julkort men i lite otraditionella färger. Tyvärr är fotot lite uselt som vanligt i denna mörka årstid. Mönsterpapperet är mer blått i verkligheten! :-)

[Photoshopframen är gjord av Xtina]

Ha en fortsatt mysig lördag!
Kram Carin

.::En framgångrik människa har för vana att göra det som de misslyckade inte tycker om att göra. De tycker inte nödvändigtvis heller om att göra det. Men deras ogillande är underordnat deras beslutsamhet::.
[E.M Grey]

onsdag 2 december 2009

Grattiskort

Hej!
Hoppas ni har det bra i vinterkylan! Mysigt att det äntligen har kommit lite snö och blivit minusgrader ute! :-) Bra för julstämningen & skidskyttesändningarna här från Ösd! ;-)

Min svärmor fyller snart år och i år hann jag göra ett litet grattiskort! ;-)

Så här blev det:

[Photoshopframen är gjord av Xtina]
Den söta motivstämpeln är från C.C Design, färglagd med distresser. Cookieburkarna är från Doodle Factory. Hörnstämpeln är från Stempelglede. Mönsterpapper från October Afternoon.
(och ja, jag ska ringa in datumet innan vi skickar kortet...*ler*)

Nu blir det lite pyssel! Missa inte Arga Snickar´n kl. 20.00! Hobbypsykologen styr upp! ;-)
Kram Carin

.::Jag har haft mycket bekymmer i mitt liv, och en del av dem inträffade faktiskt::.
[Mark Twain]