söndag 24 januari 2010

Länge sen sist!

Hej kära bloggvänner!

Nu var det länge sedan jag uppdaterade - igen! ;-) Ni får ursäkta, men det har varit lite fullt upp sista tiden!

I helgen har mina föräldrar varit här, mysigt! Pappa har dessutom varit så snäll och hjälpt oss att byta dörrar på nedre plan, det blev jättebra! Och imorgon kommer ÄNTLIGEN målerifirman som ska styra upp nedre- och övre hallen samt trappan - Hurra! Det är inte lätt att få tag på målare nu för tiden?! Det är väl HUS-avdraget som gör sitt... Nå ja, nu är det äntligen vår tur! :-D

Och eftersom vi har haft fullt upp med allt möjligt så har det knappt blivit något pyssel! Jag känner att det kliar i fingrarna! ;-) Jag gjorde dessutom slut på min breda dubbelhäftande tejp innan jul, och närmaste affären där man kan köpa den ligger i Sundsvall. Men nu har syrran varit så snäll och fixat 10 rullar åt mig, det lär räcka ett litet tag! ;-)

Ikväll har jag iaf fått ihop ett litet tackkort! Jag känner mig lite ringrostig nu när jag inte pysslat på länge men så här blev det iaf:


[Photoshopframen är gjord av Xtina]
Jag fyndade en hel del stämplar när Octoberstamps hade rea för ett litet tag sedan! Den pågår nog ännu, men det börjar bli utplockat! Iaf så köpte jag bland annat den här söta apan som bästa DrNina designat! :-)

Nä, dags att ställa undan det sista innan hantverkarna kommer! Jag hoppas på lite mer pysseltid framöver! Ha en fortsatt skön söndag!

Kram Carin

lördag 16 januari 2010

Hej och god förmiddag!

Hoppas ni har haft en skön morgon med god frukost! Idag är det lite mildare ute men det blåser rätt häftigt. Burr! Ikväll är vi bjudna på supé och revy, det blir trevligt och roligt!

Här kommer i alla fall kortet som jag gjorde till mormor och hennes 80-årsdag:




[Photoshopframen är gjord av Xtina]

Motivstämpel från C.C Design (färglagd med distresser), flourishstämplar från Stempelglede och mönsterpapper från Maja Design. Som ni ser har symaskinen fått gjort sitt även på detta kort! ;-)

Ha en rolig och skön lördag!

Kram Carin

torsdag 14 januari 2010

Journaling Jar

Hej och god kväll!
Här kommer äntligen en liten uppdatering igen! :-) Min fina mormor fyller 80 år idag! (Hurra, Hurra!) Jag och min sambo klurade länge på vad vi skulle ge i present. Sedan kom vi på att det bästa vi kan ge är tid av oss själva. Så vi ska rå om henne en hel helg och bjuda på god mat, vin & drinkar, skratt, musik & prat! Men jag gjorde även en journaling jar som hon fick:




[Photoshopframen är gjord av
Xtina]

Ni som kikar in här vet säkert vad en "journaling jar" är för något. Men om det är någon som inte vet så är det en dekorerad burk som man fyller med en MASSA frågor. Tillsammans med den ger man en tillhörande skrivbok. Jag har ingen BIA så jag köpte en anteckningsbok i bokaffären och dekorerade fram- och baksida.

Tanken är att mottagaren av denna present ska ta en fråga ur burken, klistra in den i boken och svara på frågan nedanför. Frågorna handlar om allt från barndomen, skolan, jobb, giftermål, barn till personens egna favoriter mm. Boken ska sedan ges tillbaka (i det här fallet till mig) som en julklapp eller födelsedagspresent. Boken ska vårdas ömt och ska vara en tillbakablick i den personens liv.

Jag återkommer i helgen med födelsedagskortet jag gjorde till mormor!
Ha en skön kväll!

Kram Carin

söndag 10 januari 2010

2 julkort från 2009

Hej!

Tänk vilket väder det är?! Vi har haft mellan -24 och -30 grader kallt i flera veckor! BuRR! Idag var det dock strålande sol också! Det såg ut som ett vykort ute! Så vi trotsade kylan och gick på en promenad - uppfriskande! ;-) Annars är det mest mysiga sysslor inne som pyssel, göra egen müsli och äpplekräm som gäller! Mums! Kanske blir det en film senare ikväll!

I alla fall hittade jag två julkort från 2009 som jag inte har visat ännu:


[Photoshopframen är gjord av Xtina]

Julen är min mysigaste högtid så det känns trist att behöva plocka undan alla julsaker! Men men, tiden går fort när man har roligt så det är inte länge till nästa jul! :-) Och däremellan är det ju inte helt fel med lite vår och sommar heller! Tänk att få ta ut grillen... längtar! ;-)

Ha en fortsatt skön söndag!
Kram Carin

fredag 8 januari 2010

Grattiskort!

Hej!

Visst är det skönt att det är fredag kväll - och hela helgen ligger framför oss?! Tur det var en lagom jobbvecka på 3,5 dagar, man måste ju vänja sig sakta efter julledigheten! (Man blir lätt bekväm!)
Här kommer i alla fall årets första kort, det är ett grattiskort till en god väns man som fyllde 40-år i dagarna:



[Photoshopframen är gjord av Xtina]

Jag håller på med ett annat litet pysselprojekt också som jag ska visa snart! :-) Och stort TACK till alla trogna besökare som kikar in här trots lite glesa uppdateringar! Men jag hoppas det blir mer full rulle kanelbulle här nu!

Ha en skön helg allihopa!
Kram Carin

lördag 2 januari 2010

Favoriter 2009

Hej allihopa!
God fortsättning på det nya året!
Vi har varit på resande fot nästan hela julledigheten så därför har pysslandet legat på hyllan ett tag kan man säga. Jag tänkte dock summera kortåret 2009 med att visa mina favoriter (utan inbördes ordning):















Ha en fortsatt mysig helg! Återkommer snart med något nypysslat 2010! ;-)

Kram Carin
.::För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig::.
[Nalle Puh]