söndag 28 februari 2010

...Det kom ett mail...

... med en önskan om att få beställa ett bröllopskort! Superskoj!

Så tack vare ett par roliga beställningar (alltid utmanande!), nya fina papper samt era goa kommenterar så har det lossnat lite på pysselfronten! :)

Det var inga direkta riktlinjer för bröllopskortet men gärna att jag använde Stempelglede och att namnen och datumet var med. Så här blev kortet:





[Photoshopframen är gjord av Xtina]

Underbara papper från Primas nya kollektioner! Mums! :) Stämplar från Stempelglede - Grunge Collection och Grunge Flourish Heart. Textstämpel och kolibri på insidan från Inkido. Distressink, grunge board och crackle paint från Tim Holtz.

Vill ni se några av sakerna jag köpte på min shoppingrunda igår?

Titta på dessa läckerheter:

[Photoshopframen är gjord av Xtina]
Från Bruka och Green Gate! Visst blir man glad av dessa färgglada läckerheter! :)

Idag har jag haft en god vän på besök. Hon har lärt mig virka mormorsrutor! Så nu måste jag köpa virknål och garner! Med lite mer övning så kanske man kan få till en liten filt?! :) Dom är ju så charmiga! :)

Ha en fortsatt skön söndag och tack för era goa kommentarer! Jag blir alltid lika glad!

Kram Carin

lördag 27 februari 2010

Vad är det för dag idag?...

....Vad är det för dag idag? Idag är ingen vanlig dag för idag är det bästa "Muffins" födelsedag! (Hurra, hurra HURRA!)

Hej allihopa!

Nu har det gått ännu en vecka! Antar att många av er har spanat in OS och gnagat på naglarna?!
Tänk att det gått/går så pass bra för lilla Sverige! Trist bara att det inte gick bättre för Tre Kronor, men ibland är man före - ibland efter - loppet är långt och det kommer fler chanser!

I alla fall som jag skrev i början så fyller Eva (Muffin) år idag. Eva är en jättetrevlig, glad och inspirerande kvinna vars blogg jag besöker ofta, för att inte säga dagligen, i hopp om att få se ett nytt färgsprakande alster! Ni som är in och besöker min blogg har säkert besökt hennes blogg också, men ni som inte har gjort det tycker jag ska göra det snarast!

Jag har aldrig träffat Eva i verkligheten men hon har blivit en god "bloggvän"! Tänk vilka möjligheter internet och bloggar ger? Jag gjorde ett grattiskort till henne som jag hoppas hon har fått innan helgen! Eva har en ganska "clean" stil så jag tänkte att jag skulle göra ett kort som är precis tvärtom. Så här blev det:

Jag började dock fotografera kortet INNAN jag satt dit "det är din dag", fniss. Men det kommer ett par kort där skylten är med också! ;-)

Svårt att få till färgerna såsom de är i verkligheten. Det som ser svart ut är egentligen brunt. Motivstämpeln från Magnolias "Shabby Chic" kollektion är färglagd med distressrefiller. Mönsterpapperna är från en av Primas nya underbara kollektioner! "Flourishstämplarna" är såklart Stempelglede! ;-)




[Photoshopframen är gjord av Xtina]

Så stort GRATTIS på din dag Eva! Hoppas den blir mysig! (ni får kila in till hennes blogg och gratulera nu! hihi...)

En annan blogg jag besöker ofta är Petra - Paradise! Det var nog en av dom första bloggarna jag hittade med "korttema"! Och vilka alster hon skapar?! Man häpnar ofta! Framförallt hennes 3D kort är outstanding! Det jag också hänförs av är hennes otroliga färgläggning med akvareller. Nu såg jag att hon har tröttnat lite på det och vill testa något nytt. Jag har själv varit sugen på att testa Copics (länge!), framförallt när man ser DrNinas otroliga alster, men har inte köpt på mig några ännu. Om ni undrar över skillnaden med promarker, copics med flera så kan ni kika in till Petras blogg här och få jättebra tips vad som är skillnaden mellan olika pennor. Jag ska själv läsa på där och se om jag nog inte ska köpa på mig lite copics.... snart!

Nu blir det nog en shoppingrunda på stan! Jag återkommer snart med ett bröllopskort!
Ha en fortsatt härlig lördag!

Många kramar!
.::Carin::.

lördag 20 februari 2010

♥ Bröllopskort ♥

Hej allihopa!

Tänk att det har gått två veckor sedan jag uppdaterade sist! Ibland flyger tiden bara iväg?! Den stora pysselinspirationen har inte heller infunnit sig riktigt ännu?! mOjOn är lite naggad i kanten! Nå ja, det ska nog bli bättre snart! Igår fick jag hem ett pysselpaket med bland annat lite nya Primagrejer som jag beställt - fiiiina saker! *klappar på*

Men idag har jag i alla fall ett kort att visa! Jag fick en beställning för ett litet tag sedan på ett bröllopskort. Inga egentliga instruktioner förutom att det skulle vara lite romantiskt. (Irene, om du inte vill se kortet än får du blunda!)


Hjärtat är från underbara Stempelgledes - Grunge Flourish Heart. "För Evigt och Alltid" är från Doodle Factorys svenska texter.

Jag har försökt likna en brudbukett med sammansättningen av blommorna.

Både bakgrunden av hjärtat och hjärtat är embossat med "clear"pulver. Det bruna = Walnut Stain och det Rosa/Aprikosa = Tattered Rose från Tim Holtz. Lite vit crackle paint är det runt om också.

På insidan är det lite mönsterpapper från Maja Design och min nya textstämpel från Inkido.

Även på baksidan har jag två nya stämplar från Inkido - "kärleken övervinner allt" och en kolibri. "Flourisherna" i hörnen är från favoritstämplarna - Grunge Collection.

[Photoshopframen är gjord av Xtina]
Det var allt för idag! Nu väntar snart en god middag!
Imorgon hoppas jag på pyssel! Det är ändå så kallt ute så det passar perfekt!

Kram till er alla! Framförallt mina trogna besökare som är in varje dag! ♥
[Carin]

söndag 7 februari 2010

Välkommen till(baka) Östersund!

Hej!
Hoppas ni har en skön söndag! Här skiner solen till och med! Härligt!

Vi har ett par goda vänner som äntligen flyttat tillbaka till Östersund! Igår var vi bjudna på middag i deras nya hus! Supergott och jättetrevligt! Självklart hade jag gjort ett litet kort till dom som gavs tillsammans med en påse med lokala delikatesser.

Motivstämpeln kommer från Octoberstamps, blingad med örhängen! ;-)

[Photoshopframen är gjord av Andrea Rascaglia (Rome - Italy)]

Idag hoppas jag på pyssel! Ha en fortsatt fin dag/kväll!

Kram Carin

måndag 1 februari 2010

Tackkort!

HeeeeeJ!
Nu har drygt en vecka sprungit iväg igen?! Vi har som jag skrev i förra inlägget haft hantverkare här förra veckan - och nu är dom färdiga! Hurra! Vi är jättenöjda! Nu är det bara lite småfix kvar - och inredningen! Men det är ju roligast av allt! :-)

Jag har inte hunnit pyssla så mycket sista veckan heller tyvärr, men här kommer iaf ett tackkort:


[Photoshopframen är gjord av Xtina]

Jag har dock märkt på de inspirationsbloggar jag besöker, att det är fler än jag som har lite stiltje på pysselfronten. Det kanske är så den här tiden på året? Vi har förresten haft 31 (!) grader kallt idag också, fingrarna är kalla och stela - det försämrar ju också pysslandet! ;-) Nä, dags att sätta fart igen! Ser fram emot alla CHA-nyheter som bör droppa in i butikerna inom kort! :-D
Ha en fortsatt skön kväll! Tack för titten!

Kram Carin