torsdag 20 maj 2010

Nytt kort!

Hej och god kväll!
Ikväll har jag lyckats göra ett kort igen! :) Den här gången blev det med en söt stämpel från Magnolia. Den fina texten kommer från Inkido.

♥ KramaR ♥ VänskaP ♥ OmtankE ♥ KärleK ♥ TroheT ♥ LyckA ♥ VärmE ♥


[Photoshopframen är gjord av Xtina]

Är det inte härligt att det är fredag imorgon?! :) Vi åker till Åre på lördag - fest med jobbet! Det blir trevligt! :) Hoppas även hinna med lite pyssel! ;)

Ha en underbar fredag! ♥


Kram Carin

måndag 17 maj 2010

Tänker på dig!

Hej hopp!

Nu blir ni allt lite chockade va? Att jag uppdaterar bloggen så ofta menar jag! ;) Jag hann ju göra några kort under helgledigheten! Kul att vara igång igen! :)

Söta Gorjuss Girl går alltid hem! :) Bakgrundsstämpel (månader/år) från Tim Holtz,."Tänker på dig" är från Doodle Factorys svenska texter. Mönsterpapper från Prima, G45 och Scrap Within Reach.

[Photoshopframen är gjord av Xtina]

Det var allt för ikväll! Återkommer snart med nytt kort! :) Ha en fortsatt skön måndagskväll & tack för titten!

Tjing!

Carin :)

söndag 16 maj 2010

Det är din dag!

Hej!

Hoppas ni har en härlig söndag! Det har vi! Vi har både hunnit gå långpromenad, handlat, skurat altanen/grillen inför sköna sommardagar och pysslat med lite annat. Tänk att det är sommarvarmt idag också? Det är vi inte bortskämda med! ;)

Vårt parhus är en bostadsrätt och varje vår och höst har vi städdag i föreningen. Nytt från ifjol är att vi i samband med det kan ha loppis på gården. I år tänkte vi också vara med! Jag tänkte därför ev. sälja lite stämplar som jag ledsnat på. Och varför inte passa på att försöka sälja något hemgjort kort?! ;)


Gillar den här motivstämpeln från Whiff of Joy! Flourisherna är från Stempelglede. Mönsterpapperna är från tre olika tillverkare: Prima, 3ndyPapir samt en till som jag inte kommer ihåg.. ;)


[Photoshopframen är gjord av Xtina]

Nu ska jag pyssla lite mer! Kul! :)

Ha en fortsatt rolig söndag!

Kram Carin

fredag 14 maj 2010

Fredag! ♥

God morgon! :)

Vet ni vad? Idag är jag LEDIG! Hur skönt är inte det då? :) Sitter här med en mugg kaffe och har precis ätit en god frukost och läst tidningen i lugn och ro. Bra start på dagen.

Jag fick se en annons i tidningen för ett par veckor sedan. Det har öppnat en ny inredningsbutik i Östersund - hos Otto och Emma! Jag blev extra glad då jag såg att dom skulle sälja produkter från två keramiker som jag tycker gör så fina saker. Jag har sett deras produkter på olika inredningsbloggar och varit så sugen på att beställa. Men nu behövde jag ju inte det då dom dök upp i närheten! :)

Kolla in den här söta keramikkoppen som jag köpte:


Några blommor från en stor bukett var fortfarande fina och fick pryda den söta koppen. Kopparna finns med olika ord på.
Sedan köpte jag den här fina keramiktavlan med en fras från Eva Dahlgrens låt: Vem tänder stjärnorna:

Nu ska jag bara hitta en bra plats att hänga den på! Just nu ligger den på min nyinköpta söta prickiga filt! :) Visst blir man glad av färgglada saker - helst med prickar på! :)

För ett tag sedan fick jag detta söta tyghjärta av min fina moster:

[Photoshopframen är gjord av Xtina]
"Home is where the cOOkies are" - hur sant är inte det då? He he! ;) Det hänger passande i köket! :)

Nä gott folk! Nu ska jag PYSSLA! Passar perfekt en ledig dag som denna och då vädret är disigt och på gränsen till regn! :)

Ha en fortsatt fin dag så återkommer jag med pysslat kort snart! :)
Kram Carin

torsdag 13 maj 2010

Babykort!

Hej på er!

Nu var det länge sedan jag uppdaterade igen! Hmm. Jag har inte haft någon jätteinspiration sista tiden, dumt! Men nu är jag lite på G igen! :) Jag fick en beställning på ett babykort för ett par veckor sedan. Det skulle vara till en liten nyfödd tjej. Så vad passar då bättre än de festliga stämplarna från Doodle Factory?! :)

Mönsterpapper från underbara Maja Design. Ab imo pectore, betyder ungefär: från djupet av mitt hjärta på latin.

En skrikande, vild men gullig baby! ;)

Flourishstämplar från Stempelglede.

Och på insidan är hon snäll igen! ;)

Baksidan.

[Photoshopframen är gjord av
Xtina]

Det var allt för idag! Men imorgon är jag ledig (härligt!) och tänkte försöka göra något fler kort! :)

Ha en fortsatt skön kväll! Tack för titten!

Kram Carin

söndag 2 maj 2010

Grattiskort!

God kväll! :)
Hoppas ni har en skön söndagskväll! :) Jag har varit ledig i tre dagar och haft/har det toppen! Men som vanligt får man mersmak av ledighet! ;) Tur det inte är alltför länge till semestern! :)

Det har varit riktigt vårväder här i helgen! Regn, sol, på gränsen till snö ibland och dessutom en jäkla blåst! Men man får ju rejält med friskluft på långpromenaderna iaf! ;) Jag har inte pysslat så jättemycket i helgen men ikväll fick jag ihop ett litet kort. Det är till en fd kollega som fyller år om några dagar:

Härligt våriga färger! :)


[Photoshopframen är gjord av Xtina]

Nu hoppas jag på bättre väder så jag får ut och cykla med min glada hoj! :)

Vill också tacka för era gulliga kommentarer! Jag blir lika glad varje gång! :) Nu blir det kaffe - så oväntat! ;) Men ha en fortsatt underbar kväll och tack för titten!

Kram Carin