lördag 30 oktober 2010

Kramar till dig!

Hej och god kväll!

Hoppas ni har en skön lördag! :) Vi har både promenerat, varit på stan, fikat hos grannarna, tränat och ätit god middag! Inte dumt! :) Skönt med helg!

Jag har även fått ihop ett enkelt kort! Ingen motivstämpel denna gång vilket är lite ovanligt! ;) Men dock ännu en frame från Bam Pop, dom är användbara! :)

(Photoshopframe av Andrea Rascaglia (Rome - Italy)

Det är svårt att få till rättvisande färger nu när det är så mörkt när man fotar och sedan ska försöka rätta till det i photoshop.. suck! Nå ja, det får duga! ;)

Ha en fortsatt härlig lördag!

Kram Carin

onsdag 27 oktober 2010

yO´!

Hej!

Idag har jag varit ledig nästan hela dagen - lyxigt! Jag har därför fått ihop ett kort nu på eftermiddagen som jag påbörjade igår kväll! :) Äntligen pyssel - WOoHoO! :)

Det blev ett kort med en digital motivstämpel från KennyK - MaD SkillZ! Frän brud! ;) Och med ett favoritpapper från K & Company! :) Frame från Bam Pop!

Photoshopframe av Andrea Rascaglia (Rome - Italy)

Blommorna är Magnolia Dies - Doily Flowers -utstansade med Epic Six.

Som ni märker har jag inte investerat i Copics ännu så mina få Promarker fick duga! Skulle dock vilja kunna nyansera mer... :)

Nu ska jag fortsätta pyssla - yeSSs!
Ha en fortsatt mysig onsdag!

Kram Carin :)

söndag 24 oktober 2010

Litet kort + award

Hej hopp! :)
Hur är läget? Bara fint hoppas jag! Här skiner solen och det är underbart höstväder! Nice! :)

I alla fall har jag fått en söt award av Anneli! Oväntat och jätteroligt! ♥ Tusen tack för det Anneli! :)

Här kommer reglerna:
1. Tacka den du fått priset av.
2. Kopiera prisbilden till din blogg.
3. Berätta 3 saker du tycker om att göra.
4. Sänd priset vidare till 5 mottagaresom du tycker förtjänar det.

3 saker jag tycker om att göra:

* Pyssla! ;)
* Spela favoritmusik på hög volym!
* Dricka kaffe! He he!

Eftersom att mysa/umgås med sambo, familj och vänner är så självklara saker jag gillar valde jag några andra grejer! :)

Då jag tycker det är jättesvårt att skicka vidare awards (det finns så många kreativa och superduktiga pysslare ute i Sverige och världen!) ger jag den till ER - mina besökare - som även jag besöker ofta! Ni rOcKaR! ♥

I fredags var jag till Åre på konferens med jobbet, kul! Men eftersom det även inkluderade en övernattning överraskade jag min kära sambo med ett litet kort och choklad (- ifall han behövde tröstäta! *s* ;)) - som jag gömt och meddelade via sms vart han kunde hitta.

Så här såg kortet (10x10 cm) ut:

[Photoshopframen är gjord av Xtina]

(Inspiration till kortet har jag fått från bästa DrNina som gjorde små julkort i liknande stil -09)

Nu ska vi iväg och träna, skönt! :) Ha en fortsatt fin söndag!

KraaAAaaM! /Carin :)

lördag 16 oktober 2010

Ett fÄrGsPraKanDe kort...

... i höstmörkret! :)

Hej och god kväll!

Hoppas ni har en mysig lördag! :) Vår har förgyllts av träning, stadstripp, promenad och god mat! :) I går var jag dessutom ledig, lyxigt! På eftermiddagen hann jag knåpa ihop ett färgsprakande kort! Det kan behövas lite färg nu när mörkret är här på allvar! :)

Mönsterpapper och frame från BamPop! Den sPraLLiga motivstämpeln är från Stamping Bella. Fågeln och blommorna är från Prima.

Photoshopframe av Andrea Rascaglia (Rome - Italy)

Ibland behöver man inte krångla till det så hemskt, det är roligt att göra kort som är "less is more" också! :) Jag hoppas på mer pysseltid imorgon! Har många nya stämplar och mönsterpapper att ta itu med! ;)

Ha en fortsatt skön helg! Tack för titten och tack för era snälla kommentarer, jag blir superglad! :)

Kram Carin

söndag 10 oktober 2010

Never stop sPaRkLinG!

Hej och god kväll! :)

Hoppas ni har/haft en härlig helg! Visst är det härligt med soliga höstdagar, även om det kan storma rätt rejält?! ;)

I alla fall har jag gjort ett kort med en av mina nya stämplar! Jag tänkte skicka det här kortet till en fd kollega som är en sprudlande kvinna runt 45+! :)

"Never stop sparkling" är en bra inställning! ;)


Mönsterpapper från Maja Design och G45. Den fräna stämpeln är från Stamping Bella. Blommorna är gjorda med Grunge Collection från Stempelglede och är utstansade med retroflower punch - färglagda med Distress refill. Den röda spetsen är "Tilda Lace" från Magnolia. Det är glitterlim på hennes smycken och 3D lack på glasögonen men det var svårt att fånga med kameran.. :)

Liten närbild på blommorna:

[Photoshopframen är gjord av Xtina]

De fina bradsen är egentligen till smyckestillverkning tror jag och dom fick jag av Pyssellotta för länge sedan. Tycker dom passar bra till den glittrande donnan! ;)

Ha en fortsatt fin söndagskväll!

Kram Carin

måndag 4 oktober 2010

Grattiskort!

Hej! *vinkar* :)

Äntligen en liten uppdatering! :)

Idag väntade ett paket från min söta syster i brevlådan när vi kom hem! Vilken överraskning! :) Hon hade pysslat ett sånt fint kort och skrivit så rara ord! Underbart att få en sådan överraskning när man minst anar det! Tack bästa syster!!!

Tro det eller ej, men även jag har lyckats göra ett litet kort i helgen! :) Det är till bästa Irene som fyller år idag! (Hurra, Hurra!) Det blev ett kort i turkosa färger! :)

Photoshopframe av Andrea Rascaglia (Rome - Italy)

Den tuffa bruden är ännu en digital stämpel från KennyKdownloads! Mönsterpapper från två favoriter - October Afternoon samt Pink Paisley! Textstämpel från Doodle Factory! :)

Minns ni denna förresten? Grym! ;)



Det var allt för idag! Hoppas återkomma snart med något mer pysslat! När jag väl tar mig tid är det ju jättekul, även om jag är lite ringrostig! ;)

Ha en skön kväll!

Kram Carin