torsdag 27 oktober 2011

Coffee...

... and friends, a perfect blend! :) Så sant som det är sagt! ;)

Här kommer ett till kort med ny stämpel! :)


Lite snarlikt kortet nedan! Båda korten har skickats till två tjejer som inbjudan till en tjejmiddag på måndag kväll! Båda har tackat ja så det ska bli så roligt att ses och surra! Bra sätt att förgylla en måndagskväll på! :)

I morgon är det fredag, härligt! :)

Ha en fortsatt fin torsdagskväll!

Kram Carin

söndag 23 oktober 2011

De nya stämplarna har kommit!

Hej! :)

De nya stämplarna som jag nämnt tidigare har äntligen kommit! I helgen har jag pysslat med en god vän och fått till bland annat det här kortet:



Jag blev helt kär i stämplarna när jag såg dom och har köpt de 6 varianterna som fanns då. Nu har det dessutom kommit någon söt julstämpel såg jag... Hm... :) Textstämpeln som hör till är ju så kul också! :) sPraLLigt! ;) Glada mönsterpapper från October Afternoon.

Åter till pysslandet! :)

Kram Carin

måndag 17 oktober 2011

40-årskort!

Hej och god kväll! :)

Efter jobbet idag var vi ett gäng tjejer på 17 personer som åt en god delikatesstallrik och hade sedan vinlotteri! Kul och mysigt! Tyvärr vann jag inga vinflaskor men bättre lycka nästa gång! ;) En kollega säljer även porslin som hon visade. Jag har beställt en röd fin gratängform! Inte så dumt! :)

Detta om detta, till kortmakeriet! ;)

Idag fyller en kusin i stora staden 40 år! (Hurra, hurra, hurra - HURRA!) Jag har skickat ett kort som jag hoppas har kommit fram idag!


Som sagt är det lite lurigt att göra "manliga" kort så det blev en hel del mönster, cracklepaint, sömmar, rivna kanter och grungeboard.

Nu lockar snart John Blund! ;)

Kram Carin

söndag 9 oktober 2011

60-årskort!

Hej! :)

Som jag har nämnt tidigare är det många som fyller jämnt. Imorgon fyller en kollega 60 år och då måste hon ju få ett kort! :) Så här blev det:


Motivstämpeln (Gwendolyn LULU från StampingBella) har jag haft ganska länge men inte kommit till skott med att använda... men nu var det dags! :)

Nu väntar jag in en kompis som ska komma hit - vi ska pyssla! Festlo! :)

Ha en fortsatt skön söndag!

Kram Carin

söndag 2 oktober 2011

Ett till 40-årskort!

Hej!

Hoppas ni har en skön söndag! Jag har faktiskt pysslat lite i helgen! :) Det är många som fyller jämnt som sagt och till veckan är det dags för en kollega att fylla 40! Så här blev hennes kort:




Mönsterpapper återigen från Maja Design, motivstämpeln är en gammal favorit från StampingBella (som jag för övrigt har köpt 6 nya stämplar ifrån som jag väntar på, sPraLL), swirl från Stempelglede.

Ha en fortsatt fin söndag!

Kram Carin

lördag 1 oktober 2011

40-års kort!

Hej hopp!

Vår trevliga granne, Sven, fyllde 40 år igår! Lite svårt att göra ett "manligt" kort då alla stämplar oftast är söta... ;) Så det blev ett kort utan motivstämpel! Men blomman är stämplad med stämpel från Tim Holtz och Grunge Boarden är färgad med stämpeldyna och pimpad med Crackle Accent!



Lite bollfrans lättar ju alltid upp! ;)

Nu blir det lite mer pyssel innan kvällskaffet! ;)

Kram Carin