söndag 29 januari 2012

♥ SmiLe ♥ GiggLe ♥ LauGh ♥

Heeej!

Hoppas ni har en skön söndag! :) Här kommer ett kort som jag pysslade förra helgen:

Samma sPraLLiga mönsterpapper som jag använde till det tidigare kortet nedanför! Visst blir man glad av prickar och ränder? Skulle ha fått med några rutor också! ;) Rätt simple & clean, men jag gillar enkelt! :)

Idag hoppas jag hinna färglägga några nya stämpelmotiv - och kanske få till ett kort! Men först ska jag åka till Mio med min mamma och pappa som är i stan! Hoppas hitta lite fina inredningsdetaljer till hemmet! :)

Vi "ses"! :)

Kram Carin

söndag 22 januari 2012

UptOwn girLs!

Heeej! :)

Idag har jag fått pyssla lite i goda vänners lag! KUL! :)

Förra veckan överraskade en go´kollega mig med virkade blommor som hon hade gjort! *tack!* Hon tänkte att jag kanske ville använda dom i mitt kortpyssleri, och om jag ville! :) Så idag blev en av dom använda! :)

Photoshopframe av Andrea Rascaglia (Rome - Italy)

Gillar verkligen dom här stämplarna med "Uptown girls" från Stamping Bella! :) Och lite prickar i vanlig ordning! ;)

Apropå stämplar, är det någon som har tips på roliga stämplar? Skulle verkligen vilja ha några nya!! :)

Ha en fortsatt skön söndagskväll!

Kram Carin

lördag 21 januari 2012

♥ Glada tyger! ♥

Heeej! :)

Här har det inte varit så livat sista tiden?! Tiden och inspirationen har inte infunnit sig riktigt, tyvärr. Men imorgon kommer en god vän och hennes dotter hit, då blir det pyssel! :)

Idag var jag på stan och smet in på Panduro en sväng. Jag blev så glad när jag såg dom här sPraLLiga tygerna, så dom fick följa med hem:

[Photoshopframen är gjord av Xtina]
Jag vet inte vad jag ska göra med dom? Men det räcker ju med att dom ligger som små praliner i pysselrummet och gör mig glad! :) Eventuellt syr jag kanske en kudde eller så! :)

Förresten, är det någon som följer Underbara Claras blogg? Jag upptäckte den rätt sent, för kanske 1,5 år sedan men gillar den skarpt. Hon skrev nyligen ett inlägg om "Fuck-off marginaler" som jag gillar. Det går att läsa här. Lite så vill jag också leva - att inte binda upp sig med allför stora utgifter och känna sig ekonomiskt isolerad. Jag vill ha möjlighet att kunna ändra mig. :)

Nu ska jag beställa lite pysselsaker, hm.. :) "Hudfärgen" är helt slut - både Copics och Promarker.. - kris! ;)

Ha en fortsatt fin kväll, kanske kommer det ett pysslat alster imorgon? :)

Kram Carin