torsdag 14 januari 2010

Journaling Jar

Hej och god kväll!
Här kommer äntligen en liten uppdatering igen! :-) Min fina mormor fyller 80 år idag! (Hurra, Hurra!) Jag och min sambo klurade länge på vad vi skulle ge i present. Sedan kom vi på att det bästa vi kan ge är tid av oss själva. Så vi ska rå om henne en hel helg och bjuda på god mat, vin & drinkar, skratt, musik & prat! Men jag gjorde även en journaling jar som hon fick:
[Photoshopframen är gjord av
Xtina]

Ni som kikar in här vet säkert vad en "journaling jar" är för något. Men om det är någon som inte vet så är det en dekorerad burk som man fyller med en MASSA frågor. Tillsammans med den ger man en tillhörande skrivbok. Jag har ingen BIA så jag köpte en anteckningsbok i bokaffären och dekorerade fram- och baksida.

Tanken är att mottagaren av denna present ska ta en fråga ur burken, klistra in den i boken och svara på frågan nedanför. Frågorna handlar om allt från barndomen, skolan, jobb, giftermål, barn till personens egna favoriter mm. Boken ska sedan ges tillbaka (i det här fallet till mig) som en julklapp eller födelsedagspresent. Boken ska vårdas ömt och ska vara en tillbakablick i den personens liv.

Jag återkommer i helgen med födelsedagskortet jag gjorde till mormor!
Ha en skön kväll!

Kram Carin

7 kommentarer:

Tettiz sa...

Vilken ljuuuvligt fin journaling jar!!!! :D

Camilla sa...

Ååå for en herlig gave!!:)) Virkelig en gave fra hjertet! Og du har dekorert så vakkert at det er en fryd å se på:)
Ha en fin kveld!
Klem, Camilla.

AnkieG sa...

Wow så fint, älskar färgerna.

Liliann sa...

Vill oxå ha en sån.....!
Å så fin den blev Carin och kortet var också jättevackert( jag har ju redan sett hi hi..)
Kram å trevlig Helg!

Muffin sa...

Det är verkligen en fin tanke tycker jag, det där med journaling jar menar jag föstås. Både burken och boken är helt ljuvliga! Hoppas ni får en härlig helg med mormor! ♥

janniche sa...

for en fantastisk ide!
kjempe flott!

Karin sa...

Åh, vilken fin present! Och vilken jättebra idé med boken! Ha det så jättekul på revyn ikväll!