måndag 15 november 2010

Årets första julkort!

God kväll i stugan! :)

Igår kväll fick jag faktiskt till mitt första julkort för i år! :) För första gången (tror jag!) har jag använt en färdig motivbild! Jag hittade ett par söta ark med gamla bilder hos Brunkullan och tänkte att dom passar bra till julkort! :) Eftersom jag ofta skickar många julkort är det ju bra att kunna variera sig och spara lite tid! (som den tidsoptimist jag verkar vara även i år!)

[Photoshopframen är gjord av Xtina]

Sedan vråldiggar jag Maja Designs papper! Jag får alltid en massa inspiration och skaparlust av dom! :) Metallhörnet har jag färgat med Crackle Paint vilket jag inspirerats av hos bästa Camilla! :) Svårt med fotograferingen när det är mörka vinterkvällar... :/ Spetsen och julstämpeln ser nästan svarta ut men är härligt chokladbruna i verkligheten! :)

Nu ska jag fortsätta på ett till julkort! Verkstan´är igång! Hurra! ;)
Kram Carin

5 kommentarer:

Karin sa...

Hej Carin! Superfint kort, jag älskar när det är lite vintage .. :)Julkortsverkstan är igång hemma hos mig med, igår blev det ett med en ny stämpel från TGF, söta lilla Beanie Anya. Så långt ifrån vintage man kan komma, det är tur att man klan variera stilarna. Blev lite full i skratt när jag läste ditt förra inlägg, min kära sambo fyllde nämligen år förra söndagen och det var lika där, med framställd flagga! :) Ha en bra dag!

Anna sa...

Underbart julkort! Jag har oxå fastnat i "MajaDesign-träsket" (vem kan låta bli??) Även klipparksbilder tillhör mina nya favoriter :)

Liliann sa...

är så avundsjuk på din fantasi och "nytänkande" själv kvar i rött/grönt silver och guldträsket....Jättefint kort!
Kram

Tettiz sa...

Kanonläckert!! Älskar alla spetsar och vintagebilden i kombo med Inkidostämpeln... Mmmmm!! :D

Jasmine - Kortmakerskan sa...

Vilka fina kort du gör! Detta gillar jag verkligen. :)

Önskar dig en fortsatt trevlig julhelg.
Kram