torsdag 2 december 2010

Ännu ett julkort!

Hej och god kväll! :)

Jag har fått ihop ett till julkort! Utan motivstämpel eller bild denna gång. Däremot har jag letat fram embossingpulver vilket jag sällan använder nu för tiden. Men jag har iaf embossat de vita snöstjärnorna från Stempelglede. Mönsterpapperna är Maja Design! ;)

[Photoshopframen är gjord av Xtina]


Som vanligt är det lite svårt att få till rättvisande färger.. hmm.. :) Grungeboard från Tim Holtz har jag färgat in med Crackle Paint.

Idag är det drakkallt igen?! Ca -20 grader! Stackars skidskyttarna som kämpar på i kylan! *burr* :) Nå ja, nu ska jag ta och pyssla lite och sen blir det nog kaffe - både varmt och gott! ;)

Tack för titten och för era goa kommentarer, jag blir alltid lika glad!

Kram Carin

4 kommentarer:

Ida sa...

Nydelig! Flott pyntet med tekststempel!:)
Ida

Karin sa...

Hej Carin, vilket tjusigt kort. Så fint det blev med embossade julstjärnor, det måste jag prova. Idag har vi lite varmare temperatur, bra -5. Kändes jätteskönt imorse när vi åkte till jobbet. Nu ser jag fram emot en skön fredagkväll hemma och Idol. Jag har slagit till på den fina blom-stansen från Magnolia som du har haft på flera kort, ska prova den ikväll! Ha det bra!

Liliann sa...

Tittat in och sett ditt vackra kort....
Kram

Muffin sa...

Vilket jättefint kort! När jag först slängde en snabb blick så trodde jag att det var wellpapp och kunde inte begripa hur du lyckats stämpla flingor på och embossa! :)
Hoppas allt är bra med dig. Idag ska försöka hinna med att pyssla lite, det har varit dåligt med tid till det.
Kram på dig!