söndag 13 mars 2011

Nya mönsterpapper...

... är alltid bra för ny inspiration! :)

I fredags hämtade jag ut ett paket med många nya fina papper från bland annat Bo Bunny och Prima. Festlo! :)

Hoppas ni haft en fin helg så här långt förresten! :) I fredags var jag ledig och njöt av det fina vädret och fixade lite sysslor! På eftermiddagen fick vi besök av min mamma, pappa och mormor som stannade över helgen! Även moster och en kusin kikade förbi och hejjade, kul! :) Vi var sedan ut och åt en god middag på en mysig restaurang! :) Lördagen ägnades mestadels åt till shopping, god mat och lite motion! Roligt att få lite kvalitetstid med släkten! :)

Lite pyssel har det blivit också. Här kommer ett kort med några av de nya mönsterpapperna från Bo Bunny, underbara färger!

[Photoshopframen är gjord av Xtina]

Färgerna är lite mildare i verkligheten. Det blev visst fler än en Sweet Pea stämpel när jag shoppade.. ops! ;) Den här heter The Silentness och är färglagd med Copics.

Ha en fortsatt skön söndag, nu fortsätter sysslorna med tvätt, matlådor och annat inför en ny vecka! :)

Kram Carin

4 kommentarer:

Karin sa...

Hallå, underbart kort! Kul med lite nya pysselgrejer, själv fick jag en superfin kantstans i fredags som jag ska prova nu! Vi har också umgåtts med släkten, mina föräldrar firade 50-årig bröllopsdag. Men nu blir det pyssel, ha det bra!

linnzan sa...

Halloj!
Vilket härligt kort! Och vilka snygga blommor.... Jag har också precis fått den sweet pea stämpeln men har inte hunnit använda den än, längtar. Ha en forsatt bar söndagskväll.
Kram

Ida sa...

Så utrolig nydelig kort, med vakre papirer!:)
Ida

Muffin sa...

Jättefint kort igen med underbara färger. Det var ju det jag sade...att du genast skulle bli ett proffs på Copics! *kram*