söndag 25 september 2011

Födelsedagskort! ♥

Heeeej!

Äntligen ett litet blogginlägg! Jag har inte haft så mycket pysseltid eller lust sista tiden som ni kanske märkt! Men idag kom jag äntligen till skott! En fd kollega fyller 50 år till veckan, och givetvis måste hon få ett pysslat kort! :)


Mönsterpapper från Maja Design! Nu har även jag fallit dit och köpt staketdiesen från Magnolia, supersött med småhjärtan upptill! :)


BTW så inhandlades en gryta från Le Creuset i helgen (Cervera har rea på dom just nu!)! Den invigdes idag med en mustig älggryta! :) Visst är det roligare att laga mat med färgglada och bra redskap! ;)

Nu är det snart dags för kvällskaffet! ;) Nymalet från Åre Kafferosteri, rekommenderas! Just den här sorten heter "njutning" - inte dumt! :)

Ha en fortsatt fin söndag! :)

Kram Carin

3 kommentarer:

AnnikaS sa...

Började undra vart du tagit vägen, kul att se en uppdatering! Kortet är jättefint, så fint färglagt och härliga färger.
kram Annika

Karin sa...

Hej Carin! Looong time no see!
Vad mycket fint du pysslat! Jag har varken pysslat elelr kollat runt på pysselbloggar på länge. Mitt pysslande ligger nere just nu när vi håller på att göra klart övervåningen. All tid och ork går liksom åt. Men nu när jag kikar runt lite så känner man pysselsuget komma på en gång.
Den där grytan har jag också spanat in och tycker den är så fin. Cch visst blir det roligare att laga mat om man har fina och bra redskap, precis som med pysslandet :)
Ha en skön kväll!

Tesa/Therese sa...

Detta kort gillade jag, gillar hur du satt ihop färgerna och de fina detaljerna.
Ha det gott!!

Kram Tesa