söndag 23 oktober 2011

De nya stämplarna har kommit!

Hej! :)

De nya stämplarna som jag nämnt tidigare har äntligen kommit! I helgen har jag pysslat med en god vän och fått till bland annat det här kortet:Jag blev helt kär i stämplarna när jag såg dom och har köpt de 6 varianterna som fanns då. Nu har det dessutom kommit någon söt julstämpel såg jag... Hm... :) Textstämpeln som hör till är ju så kul också! :) sPraLLigt! ;) Glada mönsterpapper från October Afternoon.

Åter till pysslandet! :)

Kram Carin

5 kommentarer:

Karin sa...

Hej Carin!
Vad kul med pyssel med en vän - hoppas få tid till sånt jag med snart. I helgen träffade jag dock en vän som hade med sig pyssel från USA som jag beställt :) Kändes som julafton redan. Nu står en rosa och fin liten BIA och tittar åt mitt håll där hemma. Jag ska ta och leka lite med den nån dag! Fina tillbehör till album från Tim Holtz och nya spellbinders blev det oxå. Det är ju halva priset "over there".
Ha en bra vecka!

Karin sa...

Men .. glömde ju ... kortet är jättefint! Håller med att stämpeln är härlig. Jag skulle behöva lite fler såna där coola stämplar. :)

Muffin sa...

Urläckert kort med kul stämpel. Så fint du har färglagt, klänningen ser helt grym ut. Alla papper är också underbara, jag älskar OA.
Kraaaam!

PysselLotta sa...

Fantastiskt kort som alltid:) Gillar stämpeln i massor!
Vi måste försöka att få till en fikadejt snart. Vill också passa på att tipsa om att vi är några som tänkt träffas och pyssla den 19 november, troligen blir det i bygdegården i Österåsen! Vore skoj om du har möjlighet att vara med!
Kramar från Lotta

Liliann sa...

Det låg som en underbar färgklick i posten!
Kram