tisdag 6 december 2011

Skön jul ♥

Hej och god kväll! :)

Julen ska ju inte vara stress och julklappsjakt - utan mer en tid för mys och umgänge med släkt och vänner! :) Så vad passar då bättre än att önska någon en skön jul? :)

Lite snöfluff på tofflorna! :)

Nu är det snart dags att hoppa i säng - för ni vet väl vad man säger - tidig morgon, dubbel dag! ;)

KraAAm!

Carin

3 kommentarer:

Karin sa...

Gokväll Carin! Oj vad många fina julkort som jag inte sett! Gillar allihop. Du får alltid till så många härliga färger. Det i rosa var tokläckert!
Jag håller på med mitt tredje ... Det blir några som blir utan i år. Men så får det bli i år. Nu börjar vi se slutet på vårt projekt här hemma. I helgen ska jag tapetsera igen, på övervåningen den här gången. Tomas sätter lister o fönsterfoder. Sen återstår bara att montera upp spiraltrappan. Men det kommer dröja, en soffa ska inhandlas först o bäras upp. Vi har kollat på lite soffor men inte bestämt oss än.
Nu ska jag sova, hade aldrig hört det uttrycket förut om dubbel dag. Men det ligger nåt i det! Vi hörs, ha en bra vecka! Kram

PysselLotta sa...

Hej Carin! Sååå många julkort, du bara sprutar ut vackra alster :) och får oss andra att framstå som kortmakar-sniglar :)! Jag packade med mig lite pysselsaker till härliga Härjedalen och håller på att färglägga motiv till några till julkort, men jag gissar att det blir som vanligt, dvs att vi istället fotar småkillarna och det får bli årets julkort istället :) Det gäller att sikta högt och det är ju inte fy skam att landa i grantoppen heller...
Kram Lotta

Muffin sa...

Jättefint, det här också. Du är också flitig med symaskinen precis som jag. När man väl börjat är det svårt att låta bli. Syr man inte så känns det som något fattas. :)
Kram på dig!