söndag 25 september 2011

Födelsedagskort! ♥

Heeeej!

Äntligen ett litet blogginlägg! Jag har inte haft så mycket pysseltid eller lust sista tiden som ni kanske märkt! Men idag kom jag äntligen till skott! En fd kollega fyller 50 år till veckan, och givetvis måste hon få ett pysslat kort! :)


Mönsterpapper från Maja Design! Nu har även jag fallit dit och köpt staketdiesen från Magnolia, supersött med småhjärtan upptill! :)


BTW så inhandlades en gryta från Le Creuset i helgen (Cervera har rea på dom just nu!)! Den invigdes idag med en mustig älggryta! :) Visst är det roligare att laga mat med färgglada och bra redskap! ;)

Nu är det snart dags för kvällskaffet! ;) Nymalet från Åre Kafferosteri, rekommenderas! Just den här sorten heter "njutning" - inte dumt! :)

Ha en fortsatt fin söndag! :)

Kram Carin

fredag 9 september 2011

Söt som socker...

... är den här stämpeln från Gorjuss Girl!


Heeeej fina besökare! :)

Länge sedan jag bloggade nu! Det har inte blivit så mycket pysslande sista veckorna och därför har uppdateringarna uteblivit! Men förra veckan fick jag till ett kort i alla fall! Kortet fick min söta systerdotter som vi firade i helgen som var! sPraLL! :)

Och vet ni! För två veckor sedan då jag var på stan kom en tjej fram och frågade om jag heter Carin?! Jaaa... sa jag.. och kände inte igen henne! Men det var ju bästa Tettiz!!! Och med sig hade hon bästa Dr Annika!!! Hade inte en tanke på att träffa på dom i Östersund?! - Men Tettiz och Annika - det var verkligen SUPERKUL att få träffa er live och bra gjort av dig att "våga" komma fram! (bra gjort att känna igen mig också!) Ni får komma hit något och pyssla framöver?! ;)

Skönt att det är helg! Imorgon ska jag träffa en fd kollega och numera vän för fika och shopping på stan! Mysigt!

Ha en fortsatt skön fredagskväll!
Kram Carin