söndag 1 december 2013

1:a advent! ♥

 Idag är det första advent, mysigt! Bästa högtiden på året!  ♥ 

Det finns ju många julkalendrar till barn, allt från lego och barbie till mer eller mindre bra chokladkalendrar. Vi vuxna kan välja på typ Valrhona eller någon sminkkalender. Inte så kul. Så därför har jag gjort en egen! 

Men istället för att äta choklad i princip hela december har jag gjort en påse för varje advent! Det bästa är ju att då kan man välja själv vad man vill stoppa i dom, behöver ju inte vara choklad! ;) Men i det här fallet har jag valt två goda praliner (olika varje advent) från Tinas Praliner här i Jämtland. En till mig och en till min fina sambo!


Ganska enkelt pyntade med lite doilies, Magnoliadies (so wrapped - lovely), snöflinga, band, snöpenna och blommor.


Just den här kalendern ska jag ge bort, men har gjort en liknande till mig och min sambo!

Ha en rolig första advent med glögg och en runda på skyltsöndag kanske? Fast numera har ju de flesta butikerna öppet och inte heller är skyltningen hemlighetsfull. Men det brukar ju vara mysig stämning med brasor, glöggdoft, julmusik och annat skoj! Tur det har kommit lite snö så stämningen infinner sig lättare! ;)

KraM Carin

2 kommentarer:

Karin sa...

Hej Carin!
Vilken kul idé! Jättefina adventspåsar. Här hos mig har det inte kommit någon snö ännu så den riktiga adventsstämningen har inte infunnit sig. Ska bättra på den snart med lite glögg och pepparkakor :)
Hoppas allt är bra med dig!
Kram

Liliann sa...

Vilken fantastisk idé! och snyggt förpackat! Kram