lördag 28 juni 2014

Jazzköket ♥

God kväll!

Idag när vi var på stan så hörde vi musik som spelade och blev nyfikna. Vi gick in på en innergård i centrala Östersund där restaurangen Jazzköket huserar. Nu inför sommaren har dom ordnat så man kan äta ute, supermysigt!
 


Lite "hippie"känsla, med god mat, försäljning av lokala råvaror och massor av ölsorter att testa (om man gillar öl). Generationer som umgås över mat och dryck samtidigt som det var livemusik. Kändes nästan som utomlands! ;)


Jag som aldrig äter pizza i vanliga fall kunde inte motstå de stenugnsbakade pizzorna med lokala råvaror som älgkött och ost. Mums! :) Att dom serverades på en träplanka från Persåsen gjorde inte upplevelsen sämre.

Hit kommer vi att gå fler gånger i sommar, var så säker! :)

Kram Carin

2 kommentarer:

yvonne sa...

ja Visst är det mysigt på deras innergård. Marcus spelade på foodstock i fjol och då var det älghamburgare på grillning som vi åt på träplankor. Kul och mysigt med en liten annorlunda restaurang i vår stad. Vilka härliga pizzor ... mums..

Libiya jhon sa...

Wow! This can be one particular of the most useful blogs We have ever arrive across on this subject Actually Great I'm also a specialist in this topic therefore I can understand your effort....Best Cardsharing Server