måndag 17 augusti 2009

Äntligen ett kort!

Hej hopp!

Hur har ni det? Själv jobbade jag första dagen efter semestern idag! Det är ju rätt roligt att vara tillbaka men visst blir man extra trött när man kommer hem?! Nå ja, det blir väl bättre när man kommer in i gängorna igen! ;-)

Igår regnade det nästan hela dagen i Östersund så det passade utmärkt med lite pyssel! ;-) Det blev dock bara ett kort, men alltid något! Man är ju lite av en slowstarter så här efter semestern. Men nu har även jag köpt lite cardstock med dots, dom är ju för söta. Här med en rosa och svart variant. Motivstämpeln köpte jag för ett bra tag sedan men den har inte blivit använd först nu. Visst är den söt? Det grå/vita prickiga mönsterpapperet är från October AfternOOn. Jag älskar prickiga papper! :-)

[Kortet ser lite snett/böjt ut men det är fotografens fel]
Texten "En liten fågel viskade" är från Doodle Factory, den passade ju perfekt till stämpeln! ;-)

Det var det jag hade att bjuda på idag! Jag hoppas få lite mer inspiration snart! Men nu blir det... gissa??? Hehe, ja... just det! KAFFE! Mums! Köpte både italiensktrostat och franskrostat i Göteborg.. luktar och smakar ljuvligt! :-)

Ha en fortsatt fin kväll!
Kram Carin

2 kommentarer:

Karin sa...

Hallå! Visst blir man trött när man börjar jobba! Jag var inte så energisk på kvällarna förra veckan ... :) Vilket fint kort du gjort, stämpeln var jättesöt!

Ha det!

Muffin sa...

Superfint kort! Jag älskar också prickiga papper (och nästan alla andra papper). :)
*kram*