lördag 29 augusti 2009

Dagens garv (ett av dom iaf!)

Hej alla glada! :-)

Härligt med helg va? Idag har vi varit på stan och shoppat lite! Bland annat blev det en ny höstjacka, nice! :-) Det blev även god middag med älgstek, lokalodlade höstprimörer och rödvin! Livskvalitet! :-)

Nu till min rubrik för inlägget! ;-) Min sambos chef fyller 40 år imorgon. Han ska inte ha något "offentligt" kalas men vi ville ändå ge en liten sak. Så det blir en god vinare! Och då måste man ju pyssla en vinettikett av något slag. Jag valde en "flaskslips" denna gång.

Det började ganska bra med en svart Bazill som bas och October AfternOOns "Cherry Hill - Sunday Dishes". Det började spåra ur när jag inte hittade någon bazill eller thickers/stickers som matchade ett blått sidenband. Då tänkte jag att det går väl lika bra med rosa för att pigga upp det hela lite. Sagt och gjort, rosa utstansade "40-årssiffror" och ett rosa sidanband som fick en fluffig fin rosett. Sedan brakade det rakt utför....! Jag tyckte själva hålet och övre delen såg så trist ut att jag ville pynta den också lite... och rätt var det var så satt jag och klistrade dit en massa strass - det kan väl aldrig bli för mycket glitter?! Hehehe... möjligen denna gång?!

Döm av min förvåning när "slipsen" ser ut som den ska ges till typ Madonna eller Grynet?! Hahahaha! :-D Jag satt och garvade för mig själv och hämtade min sambo. Jag visade den för honom som också brast ut i ett asgarv och försynt försökte säga att kanske någon av mina tjejkompisar kunde få den?! Eh?! ;-) Vill ni se hur den såg ut?!!!!!!! Jag ska inte hålla er på halster längre.. *fniss* TAAaaaaA DAaaaaAAAA! *den berömda trumvirveln!*

[Det rosa matchar ju Yoris nos iaf?!]

[Ser ni blinget runt halsen, vad gullo! Fniss!]

Nå ja, jag insåg ju själv att den blev lite väl tjejig! ;-) Så jag fick försöka komma på något nytt och rädda upp det hela utan att behöva börja om! ;-) Så här blev den tillsist?

Lite manligare kanske?!

Verkar som jag varit för länge i Göteborg då jag vitsigt nog har tagit med Yori - the bear från Doodle Factory. (Chefen heter Björn som ni kanske ser?!)

Jag tycker iaf första slipsen var finast.. fniss....! ;-)

Ha en fortsatt underbar lördag!
Kram Carin

6 kommentarer:

Gunsan sa...

Du är för härlig:) Det blev mycket snyggt.

Kram

Jenny sa...

Jag tycker att det är manligt för män att våga rosa, så jag är helt på din sida! Men båda varianterna blev jättefina! :)

Muffin sa...

Ha ha! Båda varianterna var superfina och jag tycker också att även den första skulle funkat till en man. Mer rosa och bling till karlarna! :) Yori är en underbar liten favorit.
För övrigt så kan man inte vara 'för länge' i Göteborg, det är en omöjlighet - härligt att du tar till dig vår humor! :)
*kraaam*

Pysselrutan sa...

Kanon tjusigt !!!

Irene Larsson sa...

Hahaha! Du är rolig du!

Nu får du göra ett rosa kort!! GRATTIS MOSTER!!!!

Kramkram
Irene

Elina sa...

Äh, lite rosa har väl ingen dött av?! Det blev snyggt hur som helst, även den "manligare" varianten.