onsdag 2 september 2009

Grattiskort och rolig nyhet!

HeLLoOoOOO!

Hur har ni det en lillördag som denna?! :-) Vill ni veta något skoj?! Jag har äntligen blivit moster...!!! oOoOOIiiEEeEE! *glädjetjut!* Det blev en liten prinsessa! Festligt värre!

Nu till grattiskortet! ;-) Min vän och kollega Anna fyllde år i söndags och såklart fick hon ett hemgjort kort! Ja, även lite presenter! ;-) Det blev ännu ett kort med söta Gorjussgirl. Gillar att färglägga dom stämplarna med distresser! :-) Mönsterpapperna är från October Afternoon.


Textstämpel från Doodle Factory.
Nä, nu är det dags för lite kAffe! Hehe! Men sen får jag börja sätta igång och göra ett kort i ljuvligt rosa till nya lilla släktingen! ;-)

Lämna gärna ett litet spår innan du minglar ut så jag vet vem som är här och kikar!
Kram Carin
[Stolt & glad moster]

4 kommentarer:

Liliann sa...

Ja men nu får du göra ett riktigt tjejigt kort ju! Grattis Moster!
Slipsen var ju för övrigt snygg både "före" och efter....
KRAM

Karin sa...

Grattis moster! Så underbart att få en liten tjej i familjen! Ser fram emot att se ditt kort till nykomlingen. För övrigt så tillbringade jag lill-lördags kvällen ihop med onsdags-pyssel gänget på scrap-affären här i Uppsala. Det var jättekul att träffas och pyssla ihop igen. Jag har börjat på en layout (DET var längesen jag gjorde en sån!)men det dröjer några dagar till innan den hamnar på bloggen!
Ha en bra dag!

Kram Karin

Elina sa...

Så fint med ramen kring motivet *gillar*

Anonym sa...

varfor inte:)