lördag 12 september 2009

Julia ...

... är namnet på min lilla systerdotter! Jag och Tobbe ska åka och hälsa på hos dom om två veckor! Självklart måste lilla smulan få ett handgjort kort! Eftersom hon är för liten för att spana här lägger jag ut det redan nu!

Syrran - du kan blunda nu!


Det blev inte värsta rosa lull-lullkortet utan en mer diskret kombinationen av brunt och rosa som jag gillar! Dessutom har jag äntligen köpt alfabetet "Maddie Anne"! Gillar det skarpt! Ser ni att jag även testat att göra ett shakercard! Det är första försöket! Kul var det! Har gått loss med Grunge Collection och Grunge Flourish Heart från underbara Stempelglede! Har återigen använt DrNina-designade Tomtenissa med baby! Jättesöt stämpel tycker jag! Den här gången fick jag ju färglägga den rOOOosa! ;-)

Lite pärlor och två strasshjärtan har jag stoppat innanför "shakerhjärtat". Rosorna är pimpade med lite stickles.
Det var allt för idag! Har lite andra kort på G som kommer snart! Ha en fortsatt skön helg!Avslutar även dagens inlägg med ett tänkvärt favoritcitat:

.:: Det finns bara en verklig framgång - att kunna tillbringa sitt liv på det sätt man själv vill::.
[Christopher Morley]
KrAAAAM CaRiN
PS: Jag har flyttat upp ordet "JUL" på kortet i föregående inlägg, det blev mycket bättre! :-)

7 kommentarer:

Liliann sa...

Men vilket fint kort!! Tar du med det så man känna o kolla lite närmare?
KRAm å ses i mrgon

Karin sa...

Hej Carin! Kortet är underbart, såg det redan igår men hann inte skriva nåt då. Håller med att "Maddie Anne" är ett fint alfabet. Bladen som du har på kortet är det en Quickutz-die? Ha en skön söndagkväll!

Karin sa...

Hej igen :) Stämpeln kommer från Inkywings, dom har en speciell länk till deras shop med personliga stämplar! Kolla in dom! Och tack för titten och dom gulliga orden hos mig! :)

Gunsan sa...

Hej på dig :)

Grattis!!! Kul att du blivit moster. Mycket fint kort och roligt med shaker-kort. Jättesnyggt alfabet du shoppat.

Kram

Syrran sa...

Hej Syrran, men inte kan väl jag hålla mig hela 2 veckor ifrån att spana på din blogg!!! Det är ett av mina mammaintressen :o). Kortet är superfint! Oh, vad jag längtar efter er.... Kram Kram Maria

Pysselrutan sa...

Super sött kort.
Som alltid hos dig.

Muffin sa...

Åh, vilket fint mosterkort!! Så härligt att få hälsa på, att vara moster är som sagt en höjdare! Maddie Anne är jättefint, jag blir riktigt sugen...
*kraaaam*