tisdag 8 september 2009

Årets första ...

... JulkOrT är pysslat! Yes bOx!
Det blev en ganska stilren historia med mönsterpapper från October AfternOOn och söt motivstämpel från OS som bästa DrNina designat. Tomtenissen ser ju så rofylld ut där han ligger och tar igen sig! :-)

[Kortet är mer hallonrött i verkligheten än julrött.]
Jag har äntligen hittat "Loopy Lou"-stickers från Doodlebug! :-)
Funderar på att flytta upp ordet "Jul" lite.. hmm?

Har ni förresten sett att idol börjar idag? (Kanske inte går att unvika iofs) Det är ett av mina favoritprogram på hösten! Så snart blir det TV:n och kaffe! ;-)

Vill ni höra en skräll förresten?¿ Jag har börjat på gym -hör och häpna! Det tog bara 30 år att inse att ingen tränar år en! Hehe! Så nu ska jag försöka ta tag i saken! Vi har ett bra avtal via jobbet på ett gym här i stan - med en liten hållhake att vi måste träna ett visst antal gånger/år - annars får vi betala igen delen som företaget stod för. Det tycker jag är en riktigt bra idé, man (läs jag) behöver en hållhake/morot för att ta mig i kragen! ;-)

Avslutar dagens inlägg med ett riktigt favoritcitat:
.:: Förmågan att idag tänka annorlunda än igår, skiljer den vise från den envise::.
Ha en fin kväll --> Get back to rock position!
-=CaRiN=-

4 kommentarer:

Tettiz sa...

Så nedrans snyggt att jag NÄSTAN blir sugen på att göra julkort. Men bara nästan. Och det är inte illa för en som är lite antijul... ;)

*kraaam*
Tett

Muffin sa...

Urfint! Så mysig han är den trötte lille tomten! Grattis till den lilla prinsessan förresten - moster är så bra att vara!
Kraaaam!

Karin sa...

Hallå!
Det var ett mysigt kort! Jag har inte gjort några julkort än men nu börjar det "klia" i fingrarna. Ska göra färdigt ett höstkort först, sen åker nog "jul-lådan" fram.
Ha det bäst!

livetefantastiskt.bloggagratis.se sa...

Skitsnyggt....som vanligt....! Tycker du é jätteduktig som börjat träna. Kram vi ses på måndag....