lördag 27 februari 2010

Vad är det för dag idag?...

....Vad är det för dag idag? Idag är ingen vanlig dag för idag är det bästa "Muffins" födelsedag! (Hurra, hurra HURRA!)

Hej allihopa!

Nu har det gått ännu en vecka! Antar att många av er har spanat in OS och gnagat på naglarna?!
Tänk att det gått/går så pass bra för lilla Sverige! Trist bara att det inte gick bättre för Tre Kronor, men ibland är man före - ibland efter - loppet är långt och det kommer fler chanser!

I alla fall som jag skrev i början så fyller Eva (Muffin) år idag. Eva är en jättetrevlig, glad och inspirerande kvinna vars blogg jag besöker ofta, för att inte säga dagligen, i hopp om att få se ett nytt färgsprakande alster! Ni som är in och besöker min blogg har säkert besökt hennes blogg också, men ni som inte har gjort det tycker jag ska göra det snarast!

Jag har aldrig träffat Eva i verkligheten men hon har blivit en god "bloggvän"! Tänk vilka möjligheter internet och bloggar ger? Jag gjorde ett grattiskort till henne som jag hoppas hon har fått innan helgen! Eva har en ganska "clean" stil så jag tänkte att jag skulle göra ett kort som är precis tvärtom. Så här blev det:

Jag började dock fotografera kortet INNAN jag satt dit "det är din dag", fniss. Men det kommer ett par kort där skylten är med också! ;-)

Svårt att få till färgerna såsom de är i verkligheten. Det som ser svart ut är egentligen brunt. Motivstämpeln från Magnolias "Shabby Chic" kollektion är färglagd med distressrefiller. Mönsterpapperna är från en av Primas nya underbara kollektioner! "Flourishstämplarna" är såklart Stempelglede! ;-)
[Photoshopframen är gjord av Xtina]

Så stort GRATTIS på din dag Eva! Hoppas den blir mysig! (ni får kila in till hennes blogg och gratulera nu! hihi...)

En annan blogg jag besöker ofta är Petra - Paradise! Det var nog en av dom första bloggarna jag hittade med "korttema"! Och vilka alster hon skapar?! Man häpnar ofta! Framförallt hennes 3D kort är outstanding! Det jag också hänförs av är hennes otroliga färgläggning med akvareller. Nu såg jag att hon har tröttnat lite på det och vill testa något nytt. Jag har själv varit sugen på att testa Copics (länge!), framförallt när man ser DrNinas otroliga alster, men har inte köpt på mig några ännu. Om ni undrar över skillnaden med promarker, copics med flera så kan ni kika in till Petras blogg här och få jättebra tips vad som är skillnaden mellan olika pennor. Jag ska själv läsa på där och se om jag nog inte ska köpa på mig lite copics.... snart!

Nu blir det nog en shoppingrunda på stan! Jag återkommer snart med ett bröllopskort!
Ha en fortsatt härlig lördag!

Många kramar!
.::Carin::.

3 kommentarer:

Muffin sa...

GULLUNGE!! Tack så hemskt mycket för det helt ljuvliga kortet! Jag kan säga att min familj tyckte att jag var jättetråkig när jag mitt i paketöppnandet fick tag på ditt kort och fastnade totalt....:) Såg kortet i lådan i torsdags men tjuvkikade inte utan lämnade det till maken som levererade nu på morgonen. Tänk så glad man blir för ett kort ändå! ♥ ♥ ♥
Nu ska jag fira med lite pyssel! Tack igen, jag blev verkligen jätteglad. Massvis med kramar från födelsedagsbarnet.

Karin sa...

Hallå Carin! Hoppas shoppingrundan var lyckosam!:) Väldigt fint kort, det känns verkligen välarbetat när man använder symaskinen. Jättefina mönsterpapper, jag hoppas få känna och klämma lite på Primas nya imorron.
Ser fram emot att se ditt bröllopskort! Ha en bra kväll, kram!

Jennie {Deleelsia} sa...

Vilka kort du gör! Helt underbara å snygga.