tisdag 16 mars 2010

Nya kort!

Hej och god kväll!

I söndags hann jag göra ett par kort till! Bland annat blev det ännu ett grattiskort. Det är många i familjen och vänskapskretsen som fyller år inom kort! :)

Roserna är från Stempelgledes kollektion - Friendship Rose. Motivstämpeln är en "gammal" favorit från Stamping Bella. Mönsterpapperna är ännu en gång från Primas nya kollektioner. Ursäkta den lite suddiga kvaliteten på kortet! ;)

Här kommer ett litet "krya på dig kort" till en släkting som varit dålig:

Tygspetsen är infärgad med glimmermist och glimmar lite i verkligheten. Motivstämpeln från Magnolia är färglagd med en av de nya distresserna - "Chipped Sapphire", mysig färg!

[Photoshopframen är gjord av Xtina]

Idag fick jag hem fem nya motivstämplar i brevlådan... hoppas hinna pyssla lite snart! ;) Men det här var allt för ikväll! Jag har blivit lite snuvig så nu ska jag krya på mig lite! :)

Ha en fortsatt fin kväll! Tack för titten! :)

Kram Carin

6 kommentarer:

Sara sa...

Underbara kort Carin!!!! I love them all! Gillade även de rosa korten i förra inlägget, det du gjorde på maran var helt suveränt (och gör sig ännu bättre live!)Mottagaren måste blivit nöjd!

Tettiz sa...

MYCKET fint ögongodis. Älskar dina kort!

Kram,
Tett

Anna M sa...

Ja, vad kan jag säga... Jag slutar aldrig att förvånas, lika underbara kort som ALLTID!
Må så gott!
Kram Anna

Karin sa...

Åh vilka härliga kort! Så fint med många olika lager. Själv är jag jättepysselsugen men har inte hunnit pyssla nåt på sistone och inte dom närmsta dagarna heller. På lördag kommer hela tjocka släkten på besök så det är en massa förberedelser som måste hinnas med. Gissa vem som blivit 40-taggare?! Moi!
Men nästa vecka - då ska jag pyssla! Vi hörs! ;)

Muffin sa...

Åh, vilka superfina kort - båda två på så olika vis, härligt! Det där sista kanske du skulle skickat till dig själv. :) Hoppas snuvan blir bättre!
KRAM!!

Liliann sa...

Hej du!
Fina kort....själv har jag som du vet inte ens haft fram mitt "pyssel" på ett tag, hoppas hinna göra några påskkort iaf....
KRAM