söndag 7 mars 2010

Efter pysselmara

Hej!

Hoppas ni har det bra en söndag som denna! Själv vaknade jag med huvudvärk idag! :( Men det är sånt man får ta efter en pysselmara på drygt 12 timmar, he he! :)

Igår var vi ett glatt gäng på ca 25 personer som pysslade, skrattade, fikade, shoppade, surrade och inspirerades! Superkul! :) Bra för själen och att stilla pysselabstinensen en aning! ;) Ett av inköpen var en spetspunch från Martha Stewart som jag genast använde, bland annat på detta kort som jag fick till igår:[Photoshopframen är gjord av Xtina]

Mönsterpapper och blommor från ljuvliga Prima, grungeboard, distress ink samt crackle paint från favoriten Tim Holtz och som sagt spetspunch från Martha Stewart.

Återkommer snart med fler kort från maran! ;)

Tack för titten!
Kram Carin

8 kommentarer:

Eva sa...

Hej. Kul att se att ni hade det trevligt igår på maran! =) Skulle väldigt gärna velat vara med, men får ta det nästa gång jag kommer upp.
Jättefint kort!
Kram Eva

Liliann sa...

Verkar varit en "svettig" dag...men säkert jättekul...själv har jag nu 134 rutor kvar....
Ses i morgon
Kram

Karin sa...

Hej Carin! Vilket härligt kort i vårliga färger. Den stora rosen var läcker och vilken fin Martha Stewart stans! Det är så kul med stansar och punchar av olika slag. 12 timmars pysselmara låter jättetrevligt, det var bra gjort att få ihop så många kort! Ha en bra vecka! Kram från Karin

Muffin sa...

Låter mysigt med mara! Jättefint kort i mysiga färger. Hade du symaskinen med dig? ;)
*kram*

Nina sa...

Vilket härligt kort, Carin! Som godis för ögonen! Hoppas att vi kan ses på någon pysselträff i framtiden...jag vill pyssla med dig! KRAM!

miapia sa...

Så flotte kort!! Nå ble jeg virkelig inspirert.

Hilsen Mia

Camilla sa...

Wooow!! Så utrolig flott kort!! Nydelig papir fra Prima, digger fagene! Og stilig med en mørk grungeboard!! Kjempeinspirerende kort:))
Klem, Camilla.

Millan sa...

Å så vackert! Supersnyggt med fjärilen på blomman!