söndag 2 maj 2010

Grattiskort!

God kväll! :)
Hoppas ni har en skön söndagskväll! :) Jag har varit ledig i tre dagar och haft/har det toppen! Men som vanligt får man mersmak av ledighet! ;) Tur det inte är alltför länge till semestern! :)

Det har varit riktigt vårväder här i helgen! Regn, sol, på gränsen till snö ibland och dessutom en jäkla blåst! Men man får ju rejält med friskluft på långpromenaderna iaf! ;) Jag har inte pysslat så jättemycket i helgen men ikväll fick jag ihop ett litet kort. Det är till en fd kollega som fyller år om några dagar:

Härligt våriga färger! :)


[Photoshopframen är gjord av Xtina]

Nu hoppas jag på bättre väder så jag får ut och cykla med min glada hoj! :)

Vill också tacka för era gulliga kommentarer! Jag blir lika glad varje gång! :) Nu blir det kaffe - så oväntat! ;) Men ha en fortsatt underbar kväll och tack för titten!

Kram Carin

8 kommentarer:

Jeanette Wallén sa...

LJUUUUUVLIGT fint!!!

*kram*
Tett

Camilla sa...

FANTASTISK flott kort Carin!!! Herlige og friske farger, og du fargelegger som en gudinne!!:) Et kort å bli glad av!! Heldige Inger:))
Klemmer fra Camilla.

Kristin sa...

Så nydelig kort! Kjempe flotte farger og oppsett på kortet. :)

Meretekj sa...

Denne bloggen din kom jeg nettopp over, og her var det mye lekkert!
Dette kortet var kjempeflott, farger, dekorert, motiv,-gjennomført!

Karin sa...

Visst har det varit en härlig helg och skönt med långledigt! Jag har grejat i trädgården, vi har haft ljuvligt vårväder (förutom i lördags då det var blåsigt). Vi gör om på vår baksida litegrann och anlägger en stenrabatt och en gång med stenplattor fram till vår altan, det blir fint. Idag känns det i armarna att man bar sten igår - bra träning! :) Ha en bra vecka och hoppas du får ut på cykeln!

Nina sa...

Härlig vårkänsla man får av det där kortet! Du är så duktig på att färglägga, vilket djup du får till i bilden! KRAAAAM!

Muffin sa...

Åh, vilket jättesött kort med underbara våriga färger! Ser att du också har svårt att slänga bort fina förpackningar..:) Jag har också sparat men inte använt ännu - tack för påminnelsen.
Ha det gott, KRAM på dig!

maxell sa...

Gosh va länge sedan jag var å kikade här då... å shit va vackra färgläggningar du gör! *gillar skarpt* Just det här kortet riktigt sprudlar av glädje med sina färger som bokstavligen lyser.