tisdag 27 april 2010

Liten uppdatering!

Heeeej på er!

Nu var det ett bra tag sedan jag uppdaterade bloggen igen! Jag har inte haft varken tid eller riktig lust för pyssel sista veckan/veckorna?! Konstigt! ;) Men jag är lite vårtrött och dessutom har det varit fina vårkvällar och då har vi prioriterat långpromenader och annat! :)

I helgen var vi och firade min systers sambo som fyllde jämnt! Superkul! En annan jätterolig grej är att när jag kom hem så väntade en award från härliga Tettiz aka "Pysselhäxan"!

Så här löd motiveringen:

"Fun and bouncy who makes cards full of beautiful details and with gorgeous colouring"

Tusen tack Tettiz för dina fina ord! Jag blev jätteglad! :) Den här gången tänker jag inte skicka vidare awarden då jag har svårt att välja ut 7 stycken favoriter! Alla är så duktiga! Men har ni inte besökt Tettiz tycker jag det är hög tid nu! Hon är sprudlande och enormt skapande! Inspirationen flödar! :)

Jag har tyvärr inget pysslat att visa just nu men däremot har jag gjort ett roligt inköp idag?! Gissa vad?! Jo, en cykel! Och inte vilken cykel som helst! Utan 2010 års modell av cykeln Karin från Monark! (passande namn också ;))

Så här mumsig ser den ut:
Är den inte härlig så säg?! Nu saknas bara ett par blommiga gummistövlar och sedan en kaffetermos och fikabröd i korgen! ;) Cyklade hem den från jobbet idag, festligt värre! :)

Får önska er en fortsatt mysig kväll! Tack för titten! :)

Kram Carin

4 kommentarer:

Tettiz sa...

Tack för dina fina ord, söt!!

UNDERBAR cykel - det är nästan så att jag blir lite avis, trots att jag har en fin (men tråkig enfärgad) cykel... ;)

Kram!!!

Karin sa...

Hej Carin! Vilken fin cykel! Hoppas det blir fina, varma dagar nu så du får ut och cykla, låter underbart med kaffetermos och fikabröd i cykelkorgen. Det blir inte så mycket pysslat hos mig heller nu, det är så härligt att vara ute och greja istället.
Ha en bra dag!
Karin

Liliann sa...

Fiiinaste cykeln....å jag som sett den live oxå!
Ses...

Muffin sa...

Vilken underbar cykel!! Jag bara älskar färgerna och den prickiga sadeln (som också ser bekväm ut, inte en sådan där som man får ont i rumpan av). Vilka härliga cykelturer det lär bli nu när våren kommer loss ordentligt - kul!
Grattis till awarden, hon har så rätt så den där Tettiz! ♥