måndag 5 april 2010

Ett litet kort

Hej!
Hoppas ni har haft en skön och härlig påskhelg med fint väder, god mat och trevligt umgänge! Det har vi! Vi har varit ett par dagar hos syster med familj i S-vall! Supermysigt! Hann med både god mat, vin, skratt, bus och shopping! :) Vi har även haft ett par sköna dagar hemma! Det har inte blivit något papperspysslande då vädret har varit så himla fint! Idag har vi t ex pimplat och mumsat våfflor på altanen - med andra ord - haft det allmänt härligt! :)

Men här kommer i alla fall ett kort som min syster med familj fick tillsammans med påskpresenten! :)

En av mina nya motivstämplar från Magnolia. Visst är hon söt?

[Photoshopframen är gjord av Xtina]

Mönsterpapper än en gång från Prima. Men nu längtar jag efter att sätta saxen (ja, eller skärmaskinen ;)) i papperna från Maja Design! Dom är verkligen superfina! :)

Ha en fortsatt skön söndag! Tack för titten! :)

Kram Carin

4 kommentarer:

Ida sa...

Hei! På en liten runde i blogg-verden, fant jeg deg! Dulager så masse fint, så jeg legger meg til som følger!
Ida

Muffin sa...

Så sött och vårigt - jättefint! Låter som ni haft en härlig helg. Det har vi också, lugn och skön och mestadels hemma men avslutade med lite påskknytis hemma hos en vän igår. Så skönt det är att få ett par dagar extra ledigt ibland!
*kram*

Karin sa...

Hej hej!
Det var härligt med lediga dagar i påskhelgen! Vi avnjöt påsklunchen i solen på altanen, det var underbart. Men sen blev det lite sämre väder här tyvärr. Så det har både blivit lite pyssel och en dag shopping med sonen.
Ditt kort är verkligen superfint, vilka härliga färger. Du färglägger så proffsigt! Jag har inte varit så förtjust i Magnoliastämplarna tidigare men börjat gilla dom mer och mer på sista tiden. Kanske blir det nåt inköp så småningom. Den här stämpeln var jättesöt.
Ha en skön onsdagkväll, snart helg igen! Kramis.

Eva sa...

Oj!
Vilket underbart vackert kort Carin! Hoppas snön böjar smälta så ni får vår ni också!
Mvh Eva