söndag 25 juli 2010

Semester!

Hej hallå! :)

Här har det varit lugnt länge! Det blir ju lätt så när det är sommar och det finns så mycket annat att syssla med än pyssel! Nu har vi dessutom vår första semestervecka (av fyra), underbart! :)

Jag har som sagt inte pysslat mycket alls sista veckorna. Men häromdagen fick jag iaf ihop en flaskslips. Vi gav bort en vinflaska till våra trevliga grannar som "tack-för-lånet" för en sak.

[Photoshopframen är gjord av Xtina]

Den söta emaljskylten i bakgrunden har jag fått av min snälla moster! :) Jag har inte använt någon motivstämpel den här gången vilket är lite ovanligt. Men ibland behövs ju inte det! Den blå blomman är pimpad med glimmermist, men det syns inte på det här avståndet.

Imorgon åker vi på en liten norrlandsturné! Vi ska bland annat besöka mina svärföräldrar, det blir skoj! :) Vill rikta en extra stor KRAM och tack till mina trogna besökare som kikar in här varje dag i hopp om något nytt! :)

Fortsätt njut av sommaren! Jag hoppas på mer pysseltid under senare delen av semestern! :)

Kram Carin

4 kommentarer:

Liliann sa...

Ha det bäst på semestern!
Kram

Karin sa...

Hej Carin! Hoppas du har det bra på semestern! Vi har nu avverkat halva vår, två härliga lediga veckor kvar. Jag pysslar litegrann mellan varven, det har mest blivit smycken nu under semestern. Känns lite overkligt men det står inte på förrän det är dags att börja med julkorten!! Ha det så jättebra så hörs vi!

Muffin sa...

Hej Carin!
Hoppas ni har en riktigt skön semester, det har vi! Dessvärre blir det inte så himla mycket pysslat och inte så mycket besök på alla bloggar heller men det får väl vara så under en liten period. Nästa vecka börjar maken jobba men jag har en vecka kvar, hoppas på att hinna med lite då (bl a lite kort med nya DF).
Snart blir det höst = pysselsäsong! :D
Stor kram!

Muffin sa...

Meh...! Glömde ju säga det jag skulle: vilken himla fin flaskslips - kanon! :)