lördag 14 augusti 2010

Back on Track?! :)

Hej!

Nu är sommarsemestern snart över för i år! Antar att en del av er som tittar in här redan har börjat jobba och njuter av helg. Andra kanske börjar jobba på måndag som jag. Tur att jag trivs med jobbet, då känns det inte lika tungt. Men nog skulle det vara skönt med lite mer semester?! ;)

Vi har haft fyra sköna veckor där vi framförallt har träffat familj, släkt och vänner! Det är roligt när man kan få kvalitetstid med sina kära som betyder mycket. Tyvärr rusar veckorna ofta iväg och vissa har man inte ens lyckats träffa. Tur det kommer en härlig höst med mysiga kvällar! :)

Som ni kanske ser har jag förnyat bloggen lite. Ny frisyr kräver ny header! *s* ;) Kanske var den bättre förr? Ja, bloggen alltså, frisyren är som den är just nu! ;)

Jag har som jag skrivit tidigare inte pysslat så mycket under min ledighet då vi bitvis varit på resande fot. Men jag har ett par saker att visa iaf.

Min goda barndomsvän Paul som numera är bosatt i San Diego var hemma i Sverige i sommar. Jag passade på att ge honom, hans fru och dotter en liten present. Jag gjorde lite snabbt två etiketter.

Jag fick även en beställning på ett kort till en 50-åring. Så här blev det:
[Photoshopframen är gjord av Xtina]

Mönsterpapperna är från underbara Maja Design. Jag använde ingen motivstämpel den här gången då kvinnan i fråga är av det lite tuffare slaget. Jag har ju mest söta stämplar som inte passar då. :) "Vingarna" (grungeboard från Tim Holtz) fick symboliera hennes intresse för motorcyklar. Tror inte jag vinner något pris i fotografering.. he he.. jag hade extra bråttom! ;)

Jag avslutar kvällens inlägg med några bilder och tips:

Om ni är i Jämtland på sommaren måste ni helt klart besöka Byhuset på Rödön (ca 1,5 mil utanför Östersund). Deras soppor är fantastiska (olika varje dag)! Och ännu bättre blir det med deras hembakade surdegsbröd och goda tillbehör! Dessutom är det en utställning där varje år. I år var det MORE THAN WORDS - citattavlor av Therese Sennerholt. Bästa citattavlan: "Normal people worry me" *hehe*. Det finns även en formbutik där med spännande saker. Missa heller inte jordgubbscaféet en bit längre bort på Rödön (finns även jordgubbar till självplock där).

Har ni vägarna förbi Ö-vik rekommenderar jag ett besök på restaurangen Mamma Mia (hockeyspelarnas favoritkrog). Där åt vi god oxfilé med amaronesås och ett gott egenimporterat amaronevin. Behöver jag säga att det var MUMS?! ;) Lite komiskt dock att hela restaurangen (som ska vara italiensk) är tapetserad med hockeytröjor och priser... men staden lever väl mer eller mindre för hockeyn.. :) Dom kanske skänker grejer istället för att betala för sig?! ;)

Ha en fortsatt fin lördagskväll! Jag ska försöka pyssla lite nu, har ett antal alster på G! :)

Kram Carin

4 kommentarer:

Nina sa...

Vilken snygg frisyr!! Klär dig verkligen! Tags'en var jättefina och beställningskortet urtjusigt..du är så bra på att få dit dekorationerna så att det hela ser harmoniskt ut. KRAM!

Karin sa...

Hej Carin! Vad kul att höra av dig!! Jag kände inte igen mig först här ... var tvungen att dubbelkolla att jag kommit rätt! Vad fin du är i ny frisyr, nya headern är också snygg. Jag fick lov att ändra min bakgrund på min blogg för det var nåt med htmlkoden för min förra som skulle ändras. Är inte riktigt nöjd men det får vara så tills vidare.
Jag börjar också jobba imorron, men det känns bra. Jag har varit ledig i 4 1/2 veckor nu, det har varit underbart med ledighet. Vi ska börja inreda övervåningen på huset, så vi har rensat däruppe på vinden och gjort ritning på hur det nya ska se ut. Ska bli så spännande att börja!
Jag ska lägga ut lite alster på bloggen som jag fått gjort i sommar också, det har blivit lite papper- o smyckespyssel. Ha en bra måndag på jobbet!

Kristel sa...

That looks beautifull Carin! Really lovely!
Hugs Kristel

Liliann sa...

Men va fin den "nya" bloggen är! Fick oxå kolla två gånger om jag kommit rätt!
Kram
Å välkommen tillbaka på jobbet....