måndag 30 augusti 2010

Framtidens melodi?

Hej!

Hoppas allt är bra en måndag som denna! Nu är det full fart mot helgen igen!

Häromdagen testade jag för första gången att köpa digitala stämplar! Jag fann dom läckra stämplarna från KennyK och var ju bara tvungen att köpa några! Dom kostar $3/st. Digitala stämplar måste ju vara framtidens melodi! Sekundsnabbt, billigt och inget att rengöra! Framförallt det sista gillas! ;)

Vissta stämplar tycker jag passar bättre än andra att färglägga med tusch istället för distresser. Så jag fick damma av mina få promarker och färglägga, festlo värre! Tyvärr har jag inte så många så jag kunde inte nyansera så bra... Nu måste jag köpa Copics, det går inte att vänta mycket längre! He he!

I alla fall så fyller min goda vän och kollega Anna år idag! (Hurra!) Hon fick ett kort med en av mina nya stämplar från KennyK! Just den här kallas Trouble Maker! ;)


[Photoshop border: Andrea Rascaglia (Rome - Italy)]

Som sagt är det bara att investera i Copics nu! ;) Men nu är det kaffedags! Inte dumt! ;) Ha en fortsatt fin kväll! Vi "ses"!

Kram Carin

4 kommentarer:

Karin sa...

Supertuff stämpel! Kände genast ett "habegär" :) men men ... jag har bestämt mig för att inte handla nåt nytt pyssel den här hösten. I nästa vecka startar vårt bygg-projekt hemma, vi ska isolera och inreda övervåningen på huset. Ska bli jättekul! Jag kommer bli både snickare och målare på fritiden .. pysslet får komma i andra hand ... Vi hörs!

Kristel sa...

That's a wonderfull card Caren! Looks lovely!
Hugs Kristel

Liliann sa...

Har tittat in...fint kort till Anna!
Ses i morgon...

Muffin sa...

Toksnyggt!