torsdag 7 april 2011

Livet är en ...

... en bukett av små speciella stunder.

Hej på er!

Idag funderade jag lite på det här med bloggar och inspiration. De kvällar då jag får en stund över och ska pyssla brukar jag oftast börja med att surfa runt på olika bloggar - både gamla favoriter och nyfunna. Detta resulterar nästan alltid i att tiden flyger iväg och att jag blir för trött för att själv pyssla?! :) En annan "nackdel" är att jag alltid får köpbegär på nya pysselsaker när jag ser allt fint ni andra skapar, fniss... :) Men det är ju otroligt roligt att kolla runt och inspireras så fördelarna väger upp! :) Men det vore ju roligt om man kan slita sig ibland och koncentera sig på sitt! ;)

Nå ja, igår fick jag iaf hem tre nya punchar från Martha Stewart, inte så dumt! :) Man får alltid lite ny inspiration av nya saker också! ;)


En av de nya puncharna var ett hjärta med tillhörande clearstamps med olika mönster. Av detta skapade jag blomman ovan. En annan punch var den klassiska fjärilen, väldigt användbar! :) Ljuvliga papper från Prima.

Visst är det härligt att våren är i antågande också? Nu vill jag ha in ljuset och färger! Därför köpte jag mig en prickig duk och kopp från Green Gate. Vips så blev det genast sPraLLigare! ;)

[Photoshopframen är gjord av Xtina]


Imorgon är det äntligen fredag dessutom! OoIEE! :) Nu blir det dock lite mer pyssel innan TV-soffan lockar en sväng! :) Ha en fortsatt fin torsdagskväll!


Kram Carin

2 kommentarer:

linnzan sa...

Hej Carin! Supersnyggt kort! Blomman du gjort är verkligen kanon fin.
Kram Linn

Liliann sa...

Så fint kort å för att inte tala om den lilla "blominstallationen" !
ha en underbar helg!
KRAM