lördag 2 april 2011

Magi...

... är att tro på sig själv
klarar du det kan
vad som helst hända...


Hej!

Hoppas ni har det mysigt en lördag som denna! :) Jag hade tjejträff här hemma igår, jättekul och mysigt! Två goda vänner, trerätters middag, vin, spel (Orangino - hur väl man känner sig själv och andra), skratt och surr! Bra för själen! :)

Idag lyckades jag få ihop ett kort som legat halvfärdigt ett tag. Kan inte bestämma mig om jag gillar pärlswirlen eller om den blev lite för mycket. Men jag har haft den ganska länge och tyckte att det var läge att använda den! ;)


[Photoshopframen är gjord av Xtina]


Romantiskt mönsterpapper från ljuvliga Prima! Textstämpel från RoxStamps. Jag gillar svenska textstämplar, smidigt! Att det dessutom är kloka ord gör ju inte saken sämre! :)


Nu ska jag kika runt lite hos er mina kära bloggvänner! Sedan blir det nog lite mer pyssel! Förmodligen blir det kaffe och en titt på körslaget också. Jag tycker det är glatt med körsång! Ska det inte bli någon Östersundskör med i programmet snart?! ;)


Ha en fortsatt fin lördag och tack för era fina kommentarer, jag blir alltid lika glad!

Kram Carin

8 kommentarer:

Tettiz sa...

Det är verkligen ett MAGISKT fint kort du gjor - pärlswirlen sitter som pricken över i, tycker jag!! Så fint med alla blommor... *åååh* :D

Jenny sa...

Jättefint tycker jag, du gjorde helt rätt som hade med swirlen enligt mitt tycke... :)

linnzan sa...

Vilket underbart kort Carin! Jag tycker det blev superfint med swirlen! Älskar färgerna.
Kram Linn

freja sa...

Vilket fint kort!
Det är härligt med magi.

Lena i uppsala

Muffin sa...

Ursött, så romantiskt och jättefint! Tycker swirlen sitter som en smäck! :)
Kram på dig!

Ida sa...

Nydelig kort!
Flott å bruke teksten som motiv!
ida

Sara sa...

Tokigt snyggt! Jag gillar pärlor! Jag har skvallrat för min mor så hon följer oxå din blogg nu och beundrar dina alster! Hihi Nu ska jag googla efter det spelet som ni spelade och se om jag hittar igen det. Verkar riktigt roligt! Weeei!

Liliann sa...

Jättefint kort,önskar att jag hade ditt öga för att komponera...
KRAM