måndag 20 juni 2011

Sommarhälsning

Hej!

Hoppas sommarsolen skiner hos er med! :) Ny vecka med nya möjligheter - inte dumt! :) Själv har jag installerat mig i nya lokaler idag, jobbet har flyttat! Det gick rätt snabbt att packa upp och fixa i ordning allt faktiskt! Så jag kom igång snabbt och kunde jobba! :) Men det tar alltid någon dag att anpassa sig och hitta överallt! ;)

Igår fick jag lite pysseltid igen! Det blev bland annat det här sommarkortet:


[Photoshopframe av: Andrea Rascaglia (Rome - Italy)]
Ännu mer Maja Design! ;) Men serien "Skärgårdsliv" passar ju så himla bra till sommarhäslningar! ;) Texten "sommarhälsningar" är förresten en Magnoliastämpel.

Det var allt för ikväll! Nu blir det snart en mugg kvällskaffe! ;) Ha en fortsatt mysig kväll ni med!
Kram Carin

5 kommentarer:

Muffin sa...

Vilken härlig groda, gillar också pappret med stjärnorna väldigt mycket (och resten). Bra idé med sommarkort, det kanske jag också skulle göra några...
KRAAAM!

AnnikaS sa...

Halloj! Hittade hit via goa Muffins blogg och jag måste säga att jag garanterat kommer tillbaka. Du bjuder på massor av härliga kort att inspireras av!
kram Annika

Monica =) sa...

Vilket härligt glad-kort!! Precis sådär nöjd som din groda tänker jag tillbringa mitt liv från måndag o 4 veckor framåt =)

Kram, Monica

Karin sa...

Hej Carin,

vilka underbara kort du gjort! Så härligt glada på nåt vis. Gillar både flamingon och grodan!
Skönt att flytten gick bra. Om ett år flyttar mitt företag till nya lokaler som vi som bäst håller på att planera för nu! Det är mycket jobb med ritningar och få till allt så bra som möjligt och det ska bli underbart att flytta till nya fräscha lokaler sen!
Ha en riktigt härlig midsommar!
Kram Karin

Maiden sa...

Helt fantastiskt snyggt kort!!!
Ja, de ovan åxå men det här var superläckert! Älskar alla sömmarna å hur snyggt du matchat Maja designs papper!!!
Kram
Maiden