onsdag 22 juni 2011

Sommar sommar sommar!

Hej och god kväll i stugan! :)

Här kommer ännu en sommarhälsning:


[Photoshopframe av: Andrea Rascaglia (Rome - Italy)] Ursäkta den dåliga bildkvaliteten och skärpan! ;)


Jag har fått upp farten en del på kortfronten som ni märker! :) Jag har även "råkat" beställa en del pysselsaker igen... hehe! :) Det blev någon gummistämpel, snören och framförallt ett gäng copics! Några har jag redan gjort slut på!? Och sedan lite nya färger! sPraLL! :)

Snart är det midsommar också, trevligt! I år stannar vi dock hemma och satsar på en lugn och skön midsommar, behövligt efter mycket jobb och annat fix! :) Just nu skiner solen men prognosen säger klassiskt midsommarväder i form av ca 12 grader och regn! Tur man har sol i hjärta och i sinne! ;)

Kram Carin

måndag 20 juni 2011

Sommarhälsning

Hej!

Hoppas sommarsolen skiner hos er med! :) Ny vecka med nya möjligheter - inte dumt! :) Själv har jag installerat mig i nya lokaler idag, jobbet har flyttat! Det gick rätt snabbt att packa upp och fixa i ordning allt faktiskt! Så jag kom igång snabbt och kunde jobba! :) Men det tar alltid någon dag att anpassa sig och hitta överallt! ;)

Igår fick jag lite pysseltid igen! Det blev bland annat det här sommarkortet:


[Photoshopframe av: Andrea Rascaglia (Rome - Italy)]
Ännu mer Maja Design! ;) Men serien "Skärgårdsliv" passar ju så himla bra till sommarhäslningar! ;) Texten "sommarhälsningar" är förresten en Magnoliastämpel.

Det var allt för ikväll! Nu blir det snart en mugg kvällskaffe! ;) Ha en fortsatt mysig kväll ni med!
Kram Carin

söndag 19 juni 2011

En grå flamingo!

Hej! :)

Idag är det sköna söndag! :) Vi har varit och tränat idag och sedan mest fixat med saker här hemma! Bland annat har jag gjort hemgjord müsli, när man väl har börjat kan man inte sluta! ;)

Igår fick jag ihop ett ganska stilrent sommarkort! Maja Designs nya mönsterpapper inspirerar i massor! :)




[Photoshopframe av: Andrea Rascaglia (Rome - Italy)]

Började färglägga den badande flamingon i ordinarie färger men den blev inte så bra och matchade inte så därför fick han bli grå och gul! ;)

Idag tänker jag även tipsa om en urcharmig blogg som jag hittade för några månader sedan. En del av er kanske redan har hittat denna skatt men annars är denna blogg ett tips:

Fröken Elsas virkblogg

Marie skapar de sötaste små möss man kan tänka sig och virkar dessutom kläder och andra tillbehör till dessa. Mössen har namn och egen personlighet. Hon fotar och berättar om dessa möss på ett genialiskt sätt! :) Så jag rekommenderar verkligen ett (och sedan flera) besök där! Spana in alla detaljer - hur kan man virka så smått?! :)

Nu blir det nog lite mer papperspyssel! Ha en fortsatt skön och härlig söndags eftermiddag/kväll!

Kram Carin

fredag 17 juni 2011

kRavaLLaPa!

Hej och god kväll! :)

Hoppas allt är bra en skön fredagskväll som denna? :) Som jag nämnde i förra inlägget fick jag lite pysseltid/lust och hann göra ett kort till. Jag har dock inte kunnat blogga ut det först idag då mottagaren fick det (hon brukar spana in här då och då). ;)

Det här kortet med present fick hon som en "Drakbra-gjort-att-följa-ditt-hjärta-present"!

En glad kravallapa! ;) Underbara papper från Maja Design. Stämpeln är färglagd med copics.


[Photoshopframe av: Andrea Rascaglia (Rome - Italy)]
Eftersom både jag och min vän har sett föreläsningen "Skillnaden som gör skillnaden" med bästa Kjell Enhager så betyder "kravallapa" en som vågar gå mot strömmen. Har ni inte varit på en föreläsning med honom rekommenderar jag det varmt. Även DVD filmerna som han säljer är värda ett inköp. Bra när man vill kunna se den om och om igen! ;)


[Kjell Enhager vid genomgång av "kravallapa"]

Ha en fortsatt fin fredagskväll!
Kram Carin

torsdag 9 juni 2011

Mot nya mål

Hej kära besökare! :)

Länge sen sist! Jag har haft fullt upp med jobb, träning och målning av altanen så pyssellusten och tiden försvann! Vad krävs då för att hitta tillbaka? Jo, att chefen slutar och nya underbara papper från Maja Design! ;)

Eftersom chefen i princip alltid cyklar till jobbet så tyckte jag att den här stämpeln blev skojig:




[Photoshopframe av: Andrea Rascaglia (Rome - Italy)]
Fin blomma från Prima som jag färgat med glimmermist och lite chalk. Jag har köpt båda nya papperskollektionerna från MD och är mäkta nöjd! Alla papper är jättefina (som vanligt!)! *klappa på* ;) Efter det här kortet kom jag igång lite och har ett till kort på G! :) Så det kan nog bli lite pyssel ikväll också trots finvädret! Pust vad varmt det är! Men det är skönt att ljuset och värmen har kommit! :)

Ha en fortsatt fin kväll! :)

Kram Carin