söndag 11 mars 2012

TygpysseL

Hej på er! :)

Idag har jag haft en jättemysig pysseldag med min kollega och tillika vän Yvonne! Jag har introducerat henne i papperspysslet och hon ska lära mig virka framöver! sPraLL! :)

Som jag nämnde igår så var jag tänkt att sy egna kuddfodral! Är ingen hejjare på att sy förutom på papper, hehe.. ;) Men jag hittade en sån bra beskrivning att även jag lyckades! :) Kuddfodralet blir som ett örngott så man slipper dragkedja eller knappar.

Gjorde två randiga kuddar som går i turkost/beiget/blått och även lila på baksidan.


Beskrivningen hittar ni här, otroligt lätt och bra som sagt! Så jag fick mersmak att göra fler! ;)

Perfekt nu när man vill göra lite vårigt hemma och ha nytt piff! :)
Hoppas ni testar!

KraAAm Carin

2 kommentarer:

yvonne sa...

Tusen Tack för att jag fick komma och pyssla hos dig i ditt fina hem. Fick med mig ett super fint kort om jag får säga det själv för att vara första gången. Nästa träff då blir det virkning som står på tur.
Kram Yvonne

Karin sa...

Hej Carin!!!
Längesen vi hördes! Jag har inte haft tid att kika runt på mina favvobloggar på länge, du har gjort SÅ MKT fint sen sist! Ditt tealight card var så läckert! Och vad mysigt det låter med pyssliga vänner som kommer på besök och som man kan lära utav. Jag skulle också vilja lära mig virka, få se om det blir av någon gång. Beskrivningen på dina kuddfodral ska jag absolut kika på, det har jag också tänkt sy egna.
Själv har jag blivit "besatt" av album och pysslar mest med det just nu. Det tar lite längre tid än kort men är så kul :)
Ha en fortsatt skön vecka, hoppas våren har kommit till dig med!
Kram Karin