tisdag 3 april 2012

Lika men olika

God kväll! :)

Påsken ska vi fira hos mina föräldrar och även syster med familj kommer! *längtar* Inte nog med det så kommer min barndomskompis Paul med familj att dyka upp på samma gata! Inte var dag då dom bor i San Diego! Ska bli roligt att ses! :)

Jag tänkte att deras dotter Sanna ska få en liten påskpresent. Så jag gjorde en förpackning till henne också att fylla med något gott/roligt! :)


Nu blir det strax kvällskaffe, inte dumt! :)

Kram Carin

4 kommentarer:

Karin sa...

Hej Carin!
Vad trevligt att träffa familj o gamla vänner. Det ska vi också göra i påsk, mina föräldrar och bror med familj kommer hit på påskafton. Jag har också gjort en liten påskpresent till min brorsdotter, ett dekorerat påskägg som jag ska fylla med nåt gott. Det ska bli så skönt med en långledig helg ... Hoppas det blir lite värme o sol också!
Glad Påsk till dig, ha det så bra!

Mara sa...

Härliga påskaskar och ditt kort "Erik 1 år" är bara så snyggt, läcker stämpel och färgläggningen gör att kortet blir super! Skulle ha anlita dig att göra dopinbjudningarna som ska skickas i morgon (jag har inte fått till några än!!!!) Önskar dig en riktigt Glad Påsk!/Kramar Sara

Anneli sa...

så vacker påskask, så snyggt du har färglagt stämplen

Kram Anneli

Zarah sa...

Alldeles bedårande!

Sådär helt apropå kan jag tycka att du appseluuuut borde kika förbi Inzpira (www.inzpira.se eller www.inzpiramag.blogspot.com) och kolla på utmaningarna där. Jag vill få spralliga Carinkort i min inbox! :D

Glad påsk! :D