fredag 6 november 2009

Farsdag!

Hej alla kära besökare!

Nu är det äntligen FREDAG! Antar att ni alla har mer eller mindre fredagsmys nu? :-) Laddar inför idol kanske? ;-) Det gör jag! :-P

Det har varit lite klent med uppdateringar här i veckan då jag haft lite mycket att göra. Men nu har jag ett par kort att visa! Det är till våra kära pappor inför farsdag på söndag! Måste bara berätta den charmiga episoden innan jag visar korten! ;-)

Jag och min sambo kom på att vi skulle pyssla ett varsitt kort till våra respektive pappor, ungefär som när man var liten. Vi valde DrNinas fina tomtestämpel då den även passar till farsdag tycker jag! ;-) Tobbe började leta bland mina papper och fastnade för det gröna papperet med "gubbrutor" (väldigt farsdagsaktigt tyckte han), fniss...

Jag var också tänkt att göra i grönt men insåg att jag inte hade några bra promarkers som matchade. När vi suttit en liten stund och pysslat utbrister Tobbe i ett garv.. jag kikar upp och han säger: - Det ser ju för tÄskigt ut! Jag matchade färgläggningen av stämpeln dåligt med papperna! O gud så jag skrattade! Det är svårt att beskriva, men komiskt var det! Jag fick "rädda upp" situationen lite och pimpa kortet med lite beige bazill, hampa & blomma. Älgarna letade han fram själv och han stansade även ut "farsdag" med tången. Här kommer våra kort inför farsdag! ;-)

Mitt:


[Papporna ska ju ha det skönt på farsdag så stämpeln passade fint tycker jag!]
Tobbes:

[Photoshopframen är gjord av Xtina]

Det var allt för ikväll! Återkommer nog under helgen med lite nya alster! Helg = pysseltid! ;-) Måste kanske till Brunis och shoppa också, har ni sett vad mycket nyheter dom har fått in?!
Ha en härlig idolkväll!

Kram Carin
.::Sök inte felen, sök botmedlen::.
[Henry Ford]

1 kommentar:

Liliann sa...

Hej du!
har faktiskt sett lite på Idol ikväll den där Erik han kan sjunga han....å så söööt..
Kram