torsdag 12 november 2009

♥ Julia ♥

Hej!
Här kommer äntligen en liten uppdatering! Som relativt nybliven moster (drygt 2 månader sedan) kan man ju inte låta bli att skämma bort sötskrutten då och då! ;-) Jag kunde inte motstå en söt stass på stan häromdagen. Så jag pysslade ihop ett kort till lilla Julia och skickade det med den nya stassen. Kortet skrev jag till Julia, det måste nog vara hennes första?! ;-)

Har använt mina nya spellbinders i Epic 6! Gillar dom skarpt! Man öppnar kortet på mitten med hjälp av motivet. Den lilla rosen uppe till höger är "dörrstoppen"! :-)


Ljuvligt mönsterpapper från G45! Flourisher från Stempelglede, blommor från LadyBug & Friends samt Prima. Spetsstans från Martha Stewart. Söta GorjussGirl "Bumble Bee" är färglagd med distresser.[Photoshopframen är gjord av Xtina]

Ha en fortsatt fin kväll! ♥ Snart är det fredagsmys! :-)

Kram Carin
.::Du kan inte ha en känsla utan att först ha en tanke::.

3 kommentarer:

Sara sa...

Underbart kort! Hon blir nog jätteglad i de härliga färgerna!Nu får vi bara hoppas mamman sparar det tills hon börjar få pyssla lite själv!

Karin sa...

Hej Carin! Jättefint kort som alltid och söt stämpel. Visst är Spellbinders helt fantastiska? Jag har inte pysslat på hela veckan så nu är jag riktigt sugen, det blir nog lite sånt framför Tv:n och IDOL ikväll. Ska bli spännande med duetter!
Ha det bra!

Liliann sa...

Jag fick ju se den söta stassen oxå....sååå fin
KRAM & Trevlig Helg!