lördag 1 januari 2011

♥ 10-i-topp 2010 ♥

Hej kära bloggläsare!

Får börja med att önska er en riktigt god fortsättning på det nya året! :) Hoppas ni har haft en rolig jul- och nyårshelg! Förhoppningsvis lite ledighet också! Jag och min sambo har varit lediga och firat jul med våra kära familjer, mysigt !

Nu är vi hemma sedan några dagar och har tagit det lugnt hemma innan jobbet drar igång igen! :)

Många pysslare lägger ut sin 10-i-topp-lista från året som gått och jag tänkte göra detsamma. Det jag reflekterade över är att jag inte pysslat så himla mycket i år. Kanske blir 2011 ett ännu pyssligare år?! ;) Dock märker jag att symaskinen verkligen har kommit till användning! ;) Här kommer några favoriter från 2010:
Det är ofta söta flickor på korten?! ;) Mina favoritpapper 2010 har varit Maja Design och Prima. October Afternoon brukar ha varit en favorit också men inte tilltalat mig lika mycket i år som tidigare.

Jag känner att jag har blivit lite "lat" att färglägga stämplar, hehe! (använder distress ink refillers) Men jag hoppas på en bättring i år! ;) Är även jättesugen på att köpa Copics (vilket jag jiddrat om tidigare! ;)) Så den investeringen kanske blir nu snart! ;)

Nu ska jag faktiskt pyssla lite! :) Och så ska jag surfa runt lite hos er mina blogg- och pysselvänner och se vad ni gjort! :) Ha en fortsatt rolig och skön lördagskväll!

Många kramisar!


//Carin :)

5 kommentarer:

Kristel sa...

Really all of them are gorgeous creation Carin!! I want to wish you a happy newyear!!
Hugs Kristel

Pernilla ~Pillan~ sa...

Åh så många fina kort! Härlig sammanställning!

Nina sa...

Mmmmumma! Underbart fina, välarbetade kort - det ena vackrare än det andra! KRAM!

Muffin sa...

Åh, så fina de är allihop! Det är faktiskt väldigt roligt att se vilka favoriter pysslingar har bland sina alster. Jag gillar alla dina, påskkortet är kanske en favvo men det är svårt att välja. :)
Önskar dig ett jättefint och mycket pyssligt 2011!
KRAM!

Karin sa...

Hej Carin och god fortsättning! Idag är jag tillbaka på jobbet efter en skön julledighet. Men det är ju kortvecka den här veckan med :)
Du har gjort så många fina kort under året, kul att se dina favoriter samlade. Jag har tagit en bloggpaus men kommer nog igång snart igen ... Vi "ses"! Kram!