söndag 23 januari 2011

"Peppingkort"

Hej igen! :)

För ca 1,5 år sedan köpte jag ett årskort på ett gym här i stan. Lite av ett "hallelujah moment" då jag inte har tränat på gym innan! ;) Jag har varit dit en del under det första året men inte så frekvent som jag önskar. Därför tog jag tag i mig själv i september i fjol och anmälde mig hos en kost- och träningscoach på gymmet. Efter första träffen bröt jag nästan ihop, hehe! :) Men sen bet jag ihop och har tränat rejält! Både massor av promenader och på gymmet ca 3-5 gånger/vecka. Det har gett bra resultat och jag är taggad att fortsätta! :)

Men för att peppa mig själv lite extra har jag gjort en liten "tavla" med Jillian Michaels som jag tycker är en tuff kvinna. Jag brukar ibland se Biggest loser USA och Losing it with Jillian för att inspireras av hennes "gastande" ;) Så när jag är på gymmet och det känns lite tungt brukar jag tänka att hon skriker på mig att - You don´t QUIT! Och ja, faktiskt klarar man mer än man tror! ;)

Så den här tänkte jag sätta upp på ett ställe där jag ser den ofta för pepping att fortsätta med kontinuerlig träning (gymmet vilar aldrig som coachen sa):


[Photoshopframen är gjord av Xtina]

Lite dåligt fotograferat men det må vara hänt! ;) Mönsterpapper från Pink Paislee. Stjärnan är grunge board från Tim Holtz infärgad med crackle paint! :)

Nu blir det fortsatt pyssel och förmodligen kaffe! ;) Ha en fortsatt skön och pysslig söndag! :)

Kram Carin

4 kommentarer:

Grannen sa...

Haha - Jillian är en favorit här med! Min träning idag blev först några timmar på Frösö Skidlek med kidsen, sedan skottning av garagetaket... inspirerad av T! Kram! J

Kristel sa...

That looks really fantastic Carin!
Hugs Kristel

Karin sa...

Hej Carin! Vad fint du gjort på bloggen! Vilken kul idé med en pepping tavla, det kan nog behövas ibland! Själv är jag urusel med det där med regelbundenhet ... Hoppas du får en trevlig kväll!

Liliann sa...

Skulle nog också behöva ett...
Kram