söndag 27 februari 2011

After pysselmara

Hej på er!

Nu har det gått en vecka sedan förra uppdateringen! Tiden går fort! Hann inte pyssla så mycket i veckan som var, det blev som jag skrev i förra inlägget mest förberedelser inför pysselmaran som var igår! :)

Vi var där ca 09.45 och åkte hem ca 12 timmar senare.. hehe! :) Timmarna gick som vanligt alldeles för fort! Vi började med att shoppa loss lite då Brunkullan Scrap & Card hade utförsäljning. Det blev framförallt några stämplar men det slank även med lite papper och dekorationer! ;) Och när vi hade packat upp, druckit lite kaffe osv så hade det redan gått ett par tre timmar.. fniss... :) Men det är ju det som är tjusningen med maror - att träffa likasinnande och få surra och skratta! :) Och som vanligt drar man med sig för mycket saker ... ;) Men jag fick till sist ihop ca tre färdiga kort iaf! Målade även någon figur som förmodligen hamnar på kort den här veckan istället! ;)

Här kommer ett av de kort jag gjorde:[Photoshopframen är gjord av Xtina]

Nämen, vad skådar mitt norra öga? PRICKAR? ;) Mönsterpapper från Maja Design och Bam Pop. Digital stämpel från KennyK. Dom är lite fräna tycker jag och roliga att färglägga! :) Det är fortfarande övning med Copic som gäller! :) Trodde nästan att jag redan gjort slut på en penna men jag tror den har hämtat igen sig lite?! ;) Jag drog inte med mig symaskinen till maran så det blev utan sydda sömmar för ovanlighetens skull! :)

Nu ska jag nog pyssla lite när jag fått upp ångan! ;) Återkommer snart med annat kort från igår! :)

Ha en fortsatt skön söndag!

Kram Carin

4 kommentarer:

Kristel sa...

That is a gorgeous card Carin! Looks really great!
Hugs Kristel

Muffin sa...

Ursnyggt! Läckert med det svart-vita blandat med färger och färgläggningen ser ju ut att gå hur bra som helst!
Tack för födelsedagshälsningen, en av presenterna blev lite påfyllning på Copics-fronten - man kan ju inte ha för många nyanser. ;)
Ha en go söndagkväll, kram!

linnzan sa...

Åh vad härligt med mara! Riktigt tuff brud och en cool stämpel!

Karin sa...

Hej Carin, vilket läckert kort! Gillar det svart-vita och färgglada som kontrast till det, jättesnyggt. Stämpeln och färgläggningen är ursnygga båda två, jag kämpar på med mina distresser jag ... Första motivet jag gjorde på kursen blev hyfsat bra, men när jag kom hem och skulle försöka mig på det igen ... !!!! Mitt självförtoende är nere på noll just nu!
Ska bli kul att se dina Sweet Pea motiv sen, ha en bra vecka!