måndag 20 juli 2009

Ovanligt kort

Hej!
Idag öser regnet ner här?! Vad är det för stil så här första riktiga semesterdagen?! ;-) Nå ja, det spelar ju inte allför stor roll när man kan ha mysigt inne! :-)

Jag och min sambo har fått en inbjudan till en 40-årsfest som vi inte har möjlighet
att gå på. Men vi tänkte uppvakta honom lite ändå. Det är en kollega till min sambo som fyller år och det stora intresset är jakt. Vad passar då bättre än ett kort med jakttema?! Hehe.. Jag har ju samlat på mig en hel del stämplar men saknar en älg i samlingen .. (konstigt va? *s*).. så jag fick bege mig till Panduro för att inhandla ett "klippark" med älgar. Det som är lite komiskt i kråksången är att jag vid tidigare besök hos Panduro har tänkt för mig själv att.. "Vem köper dom där tro.." .. ironiskt nog blev det JAG?! Så här kommer ett ganska (för min del) ovanligt kort:

Både "jaktstugan", elden, fiskbenet och granarna är från fantastiska Doodle Factory. (Irene, can you please design a moose? *s*) Och för första gången har jag provat att göra en egen himmelbakgrund. Jag har sett kort med sådana ute på era inspirerande bloggar och alltid velat testa.. nu har jag äntligen gjort det, gick ganska bra iaf! :-)

Nu till något annat - När jag var och handlade mat häromdagen såg jag en nyhet (ja, för mig iaf) vid kassan. Det var en Risen chokladask med nio bitar. Och pysseltokig som man är såg jag ju chansen att altra den! ;-) Så här blev den:

En om dagen är bra för magen?! Inte sant?! :-) Och när man ätit upp den kan man ju köpa en ny och byta ut lådan inuti, så fiffigt! ;-)

Imorgon är det en stor dag! ;-) Nämligen min födelsedag.. hehe! Och eftersom jag och min sambo åker bort imorgon så kom min vän Anna med familj och uppvaktade mig idag! Nu måste jag skryta lite och visa upp det tjusiga paketet och det superfina hempysslade kortet! :-)

Titta vilket roligt och fint shakercard! :-D Vi har ett litet internskämt om
texten på kortet, fniss...


Tusen TACK Anna med familj, jag blev superglad!!! :-)

Imorgon åker vi som sagt på en liten semestertripp för att träffa lite familjemedlemmar! Det ska bli skoj! Hoppas ni har det mysigt och bra också! Sköt om er!

Kram Carin

6 kommentarer:

Zarah sa...

Grattis på födelsedagen! :D

linaliten sa...

Stort grattis på födelsedagen! :)

Tettiz sa...

Underbart kort med älgen och superfin altrad ask!!!

Och, sist men inte minst, GRATTIS på din födelsedaaaaaaaaaaaaag!! *skrålar jamåhonleva*

Jessica sa...

Grattis och tack för go'fikat! Nästa gång kan vi väl fika ilag :) Ha en bra resa!

Karin sa...

Vilka underbara saker du har lagt ut här! Vi har varit på semester en vecka i Danmark och Tyskland så jag har inte kikat in här på ett tag. Fina bilder från ert smultronställe. Nu blev jag inspirerad att pyssla lite igen. Gratts på födelsedagen!

Gunsan sa...

Många grattiskramar så här en dag försent. Hoppas att du hade en trevlig dag med många presenter:)