tisdag 29 september 2009

Julkort #5!

EyY!
Sverige har talat - Calle och Jon går vidare i idol! Yes! Dom var helt klart mina favoriter igår, kanske totalt sett också! Är det OK eller? - Hehe, Jon är ju en skön prick!

Fick ihop ett till julkort igår också! Letade fram lite crackle paint igen -kul att kladda med! Jag har sprayat glimmermist på blommorna, gnistrar fint i verkligheten! Har även duttat på lite pearlmaker. Så här blev det:


[Photoshopframen är gjord av Xtina]

Nu ska jag pyssla lite mer?! Det är ingen hejd! Hehe!
Ikväll håller vi på Erika Selin i idol - hejja Norrland! Clara kan också bli bra kanske, nice låtval iaf! :-)

Ha en fin kväll hurru ni!
Kram Carin
.::Livet behöver inte vara mer storslaget än en kopp kaffe vid köksbordet::.

måndag 28 september 2009

Magisk Jul!

Hej hopp!

Nu är det full fart mot helgen som gäller igen! ;-)
Igår fick jag ihop julkort #4! Det blev ännu ett julkort i otraditionella färger! Turkost är en favoritfärg så varför inte använda den till julkort också? :-) Motivstämpeln är en av mina nya från Sugarnellie, köpta hos Funkykits. Jag har stämplat "fläckstämpeln" från Stempelglede (Grunge flourish heart) runt motivstämpeln och sedan embossat med hologram sparkle. Tyvärr syns inte den gnistrande effekten på bilden nedan. Även bandet, bokstäverna och snöflingorna gnistrar mycket mer i verkligheten. Vissa saker ska alltid vara så svåra att fånga på bild, helst i höstmörkret! ;-) Nå ja, här är iaf kortet:

[Photoshopframen är gjord av Xtina]

Måste säga att jag är mäkta nöjd över alfabetet "Maddie Anne", väldigt snyggt och användbart! Tången har kommit till sin rätt igen! :-)

Nu är det bara att ladda inför Idol och kvalveckan! Tur de flesta favoriterna hänger med ännu! :-) Bara att hoppas att Jon & Calle har nerverna i styr ikväll! :-) Men innan idol blir det lite mer pyssel - såklart! ;-)

Vi ses!
Kram Carin
.::Ingen kan vara nere med en ballong::.
[Nalle Puh]

söndag 27 september 2009

Receptkort

Sköna söndag!
Igår eftermiddag plitade jag ihop ett kort! Det blev ett receptkort den här gången! Jag tyckte det passade så bra till söta Tilda med muffin! Kardemumma är en favoritkrydda och jag blev så glad när jag hittade ett bra och lättsamt recept hos "Salt&Peppar" för ett tag sedan. Därför tänkte jag skicka detta till någon för att dela med mig av det goda receptet! (Och sedan kan man ju själv dyka upp på fika...*s*) Så här blev i alla fall kortet:

Mönsterpapper ännu en gång från October Afternoon. Det passade ju så bra med äpplena då det är äpplen i smeten. Vitsig värre som ni märker! ;-)

[Photoshopframen är gjord av Xtina]

Nu ska jag fortsätta på ett julkort till och spisa lite Snow Patrol i bakgrunden! Yay! :-D
Ha en fin söndag!

KraAAAm CaRiN
.::Bästa sättet att försäkra dig om lycka är att hjälpa andra att få uppleva den först::.

onsdag 23 september 2009

Jag är på G!

Hej alla glada! :-)

Märker ni att jag är på G i korttillverkningen?! Höstluften har gjort susen för inspirationen! ;-) Här kommer ett litet "bra-att-ha-kort"! :-) Motivstämpel är söta Shabby-Chic Tilda från Magnolia. Mönsterpapper återigen från underbara October Afternoon. (Det är första gången jag har köpt dom så det är nog därför dom används så frekvent.. dom är ju superfina!)

[Photoshopframen är gjord av Xtina]
"Läget" är en textstämpel från Doodlefactory. Bandet i knappen är Organza och glimmar fint i verkligheten.
Nä, nu ska jag bege mig till en god vän för fika och idol! Trevligt värre! Ha en mysig kväll ni också! C U sOOn!

Kram Carin
.::Liten fråga -Vad får dig att le, så där lite extra?::.
PS: Lämna gärna ett litet avtryck så blir jag extra glad! :-)

tisdag 22 september 2009

Julkort #3!

Eyyy!

Det är bara september, gräset är grönt, solen skiner och jag är redan inne på mitt tredje julkort! yAaAy! :-) Det blev också en ganska stilren historia med rosa färger!

Ännu en gång mönsterpapper från October Afternoon. Jag har sprayat blomman med glimmermist, syns ganska bra på bilden nedan:

[Photoshopframen är gjord av Xtina]
Nå, ser ni fram emot gallringen på idol?! Det gör jag! Hoppas bara favoriterna håller måttet! ;-) Men innan idol blir det lite pyssel! Ha en fortsatt fin kväll!

Kram Carin
.::En kvinnans gissning är som regel mer korrekt än mannens tvärsäkra påstående::.
[Rudyard Kipling]

söndag 20 september 2009

hO HO Ho!

Hej!

Hoppas ni har en skön söndagskväll! Vilket härligt väder det har varit idag! :-)
Jag gjorde klart ett födelsedagskort igår! Tyvärr kan jag inte visa det ännu då mottagaren är in här och kikar titt som tätt! :-) Däremot gjorde jag ett julkort nyss (det andra redan!) som jag tänkte visa:

Mönsterpapper från October Afternoon samt Cosmo Cricket. Motivstämpel från OS - DrNinas sötsura Nisse, en riktig favorit. Det är stickles på snöstjärnan men det framgår inte så tydligt av bilden! ;-) Photoshopframen som jag har använt är gjord av Xtinas. Skönt att inspirationen har börjat komma igång efter sommaruppehållet! Hur är det med er?! Sitter ni inne i höstmörkret och pysslar för fullt?! :-)

Jag tror jag ska pyssla mer nu?! :-) FestLo värre! Ha en fortsatt härlig söndag!
Kram Carin

.::Du är den enda tänkaren i ditt eget sinne::.

lördag 19 september 2009

Nya stämplar!

Hej hopp alla glada! :-)

Härligt med helg va? Här skiner solen och det är rätt varmt ute - härliga höst! Jag ska precis sätta mig och pyssla lite! I brist på något pyssel att visa just nu tänkte jag visa några stämplar som är på väg hem till mig! ;-) Dessa tre plus några till! Söta va?



Finns att köpa hos Funkykits! Snart blir det fler julkort! ;-) Nä, dags att pyssla lite! Men ha en fortsatt mysig eftermiddag och kväll! Förhoppningsvis dyker det snart upp något pysslat här! :-)
KrAAAAm Carin
.::Böckerna ljuger, livet är sant::.

onsdag 16 september 2009

Ingela, la la la la la LAAa...

... PliNGeLa, la la la la LAAa!

Hej och god kväll kära besökare! *vinkar frenetiskt*

Min kusins sambo fyller 40 år den 6/10 och självklart ska hon få ett litet kort! Jag tror inte det är någon risk att lägga ut det här, men om du Ingela mot förmodan är här och spanar så kan du blunda NU!

[Söta Anya från The Greeting Farm och mönsterpapper från Collage Press]

Jag har köpt en ny flaska glossy accent ikväll, ska lägga på det på "Ingela 40" vid ett senare tillfälle. På min gamla flaska hade jag klippt av hällpipen allt eftersom så numera forsar det ur den! Lite för trixigt på dessa snirkliga bokstäver! ;-)

Det börjar bli ännu svårare att fota alstren nu när mörkret kommer så snabbt! Man kanske får bygga en "fotolåda" på sikt? Eller justera i photoshop...

Förresten, har ni några bra tips på pappersförvaring? Just nu agerar gästsängarna förvaring - typ alla papper ligger utspridda i en enda röra! Varken praktiskt eller snyggt! ;-) Hur förvarar ni era papper? Arkivvagn? Mappar? (Mappväska tycker jag är bäst om man ska iväg och pyssla - lätt att ta med men svårare att bläddra i). Tips mottages tacksamt - hänvisa gärna till någon bild från ert rum eller på någon speciell förvaring! :-)

Nu är det dags att ladda inför idol, visst är det festligt med dessa uttagningar?
Man skulle ha blivit rock- eller popstjärna! ;-)

Avslutar även dagens inlägg med ett bra citat:
.::Dagens mest arbetsbesparande åtgärd är morgondagen::.
Kram Carin

lördag 12 september 2009

Julia ...

... är namnet på min lilla systerdotter! Jag och Tobbe ska åka och hälsa på hos dom om två veckor! Självklart måste lilla smulan få ett handgjort kort! Eftersom hon är för liten för att spana här lägger jag ut det redan nu!

Syrran - du kan blunda nu!


Det blev inte värsta rosa lull-lullkortet utan en mer diskret kombinationen av brunt och rosa som jag gillar! Dessutom har jag äntligen köpt alfabetet "Maddie Anne"! Gillar det skarpt! Ser ni att jag även testat att göra ett shakercard! Det är första försöket! Kul var det! Har gått loss med Grunge Collection och Grunge Flourish Heart från underbara Stempelglede! Har återigen använt DrNina-designade Tomtenissa med baby! Jättesöt stämpel tycker jag! Den här gången fick jag ju färglägga den rOOOosa! ;-)

Lite pärlor och två strasshjärtan har jag stoppat innanför "shakerhjärtat". Rosorna är pimpade med lite stickles.
Det var allt för idag! Har lite andra kort på G som kommer snart! Ha en fortsatt skön helg!Avslutar även dagens inlägg med ett tänkvärt favoritcitat:

.:: Det finns bara en verklig framgång - att kunna tillbringa sitt liv på det sätt man själv vill::.
[Christopher Morley]
KrAAAAM CaRiN
PS: Jag har flyttat upp ordet "JUL" på kortet i föregående inlägg, det blev mycket bättre! :-)

tisdag 8 september 2009

Årets första ...

... JulkOrT är pysslat! Yes bOx!
Det blev en ganska stilren historia med mönsterpapper från October AfternOOn och söt motivstämpel från OS som bästa DrNina designat. Tomtenissen ser ju så rofylld ut där han ligger och tar igen sig! :-)

[Kortet är mer hallonrött i verkligheten än julrött.]
Jag har äntligen hittat "Loopy Lou"-stickers från Doodlebug! :-)
Funderar på att flytta upp ordet "Jul" lite.. hmm?

Har ni förresten sett att idol börjar idag? (Kanske inte går att unvika iofs) Det är ett av mina favoritprogram på hösten! Så snart blir det TV:n och kaffe! ;-)

Vill ni höra en skräll förresten?¿ Jag har börjat på gym -hör och häpna! Det tog bara 30 år att inse att ingen tränar år en! Hehe! Så nu ska jag försöka ta tag i saken! Vi har ett bra avtal via jobbet på ett gym här i stan - med en liten hållhake att vi måste träna ett visst antal gånger/år - annars får vi betala igen delen som företaget stod för. Det tycker jag är en riktigt bra idé, man (läs jag) behöver en hållhake/morot för att ta mig i kragen! ;-)

Avslutar dagens inlägg med ett riktigt favoritcitat:
.:: Förmågan att idag tänka annorlunda än igår, skiljer den vise från den envise::.
Ha en fin kväll --> Get back to rock position!
-=CaRiN=-

onsdag 2 september 2009

Grattiskort och rolig nyhet!

HeLLoOoOOO!

Hur har ni det en lillördag som denna?! :-) Vill ni veta något skoj?! Jag har äntligen blivit moster...!!! oOoOOIiiEEeEE! *glädjetjut!* Det blev en liten prinsessa! Festligt värre!

Nu till grattiskortet! ;-) Min vän och kollega Anna fyllde år i söndags och såklart fick hon ett hemgjort kort! Ja, även lite presenter! ;-) Det blev ännu ett kort med söta Gorjussgirl. Gillar att färglägga dom stämplarna med distresser! :-) Mönsterpapperna är från October Afternoon.


Textstämpel från Doodle Factory.
Nä, nu är det dags för lite kAffe! Hehe! Men sen får jag börja sätta igång och göra ett kort i ljuvligt rosa till nya lilla släktingen! ;-)

Lämna gärna ett litet spår innan du minglar ut så jag vet vem som är här och kikar!
Kram Carin
[Stolt & glad moster]