fredag 23 oktober 2009

♥ BeaUtifUL DaY ♥

Hej och god kväll i stugan! *vinkar frenetiskt*

Idag är det fredag = idolkväll! Jag är väldigt förtjust i musiktävlingar, så idol måste jag se varje fredag. Undra hur det kommer sig? Kanske för att man skulle ha blivit rockstjärna? He he! Morsan hävdar än idag att jag sjöng bra som barn. Men vilket barn sjunger inte bra undrar jag? All barnsång låter ju gullig. Framförallt sitt eget barns skulle jag tro. Det är nog det som människor har fått inpräntat när dom går på idolaudition? Tur att jag har självinsikt och insåg att jag aldrig skulle bli någon rock- eller popstjärna. Jag gick förresten i kör när jag var liten: G-klaven, he he! Inte så mycket rock, men det var kanske där jag lärde mig att jag har musiköra nog för att inse jag inte skulle bli någon sångare?! ;-) Ekonom är inte alls i närheten ens. Men visst kan ekonomer rocka också - på många sätt. I värsta fall får man briljera i bokförings-SM?! ;-)

I alla fall så måste jag säga att Eddie var lysande ikväll! Att ge sig på en riktigt bra U2 låt som Beautiful day är inte lätt. Men som sagt var han oväntat bra. Hoppas han hänger med några veckor till! Även Calle var strålande! Jag sitter varje fredag och småler och tycker att han är en kopia av Jack Black! Tycker inte ni det? Hoppas få se lite schyssta "school of rock moves" framöver! ;-)

Vet ni vad förresten? Imorgon ska jag på pysselmara hos Brunkullan Scrap & Card! Det ska bli festlo värre! (Festlo = Festligt, i min värld) Jag har faktiskt målat en hel del motiv och är redo att pyssla järnet. Tyvärr har jag inget att visa här idag då veckan varit hektisk. Men beware, I´ll be back!
Get back to pyssel position! ;-)

Avslutar med en liten bild på husgudarna.

Kram Carin
♥ It´s a beautiful day ♥

2 kommentarer:

Karin sa...

Hej Carin!
Hoppas du har haft en trevlig pysselmara idag! Själv har jag varit ute och höststädat. Jag är också en stor fan av musiktävlingar, och IDOL är ju favoritprogrammet just nu. Blev lite chockad när Eddie hängde löst igår ... han gjorde ju ett jättebra framträdande. Men det gick ju bra till slut ... :)
Nu har jag sorterat en massa recept och blivit jättehungrig! Ska fixa mat, vi hörs!

Liliann sa...

Hoppas du pysslat ihop många kort idag och haft en fantastisk dag!
OCH ja i bland är det du som tycker att jag är pessimistisk...men precis som jag skriver så kan det många gånger vara av livserfarenhet som jag säger saker...jobbar på att skärpa mig när jag verkligen är det...
KRAM och ha en härlig kväll..
Pajen ser ut att kunna bli riktigt bra även i "mina" händer...