måndag 26 oktober 2009

Julkort #7

Hej och god kväll i stugan!
Drake vad mörkt det är ute nu när man ska hem från jobbet! Jag har alltid gillat hösten och framförallt är ju advent och jul mysigaste högtiden! Men på senare år har jag börjat få "cellskräck" över att det är så mörkt! He he! Det känns ungefär som om någon ställt en svart jätteostkupa över hela världen!? Känner ni också så?! (förmodligen inte?!) Tur att det finns stearinljus att tända! Eventuellt kan man lösa "problemet" med några lunchpromenader så man hinner ta del av dagsljuset.

I alla fall tänkte jag visa ett julkort jag gjorde på pysselmaran i lördags. Det går i isande blå/grå toner! Har använt ett favoritpapper från Basic Grey, det är snart slut! *snyft* ;-) Så här blev kortet iaf:

Återigen är det söta Gorjuss Girl (tack för lånet Anna). Hon är färglagd med distresser. Texten "Merry Christmas" är från Stempelglede liksom "fläckstämpeln" längs nedre kanten/runt motivet och de bruna snöstjärnorna. Jag köpte en pigment brush pad som heter "Frost white" på maran i lördags. Den har jag använt bla på blommorna för att få en liten frusen look.


[Photoshopframen är gjord av Xtina]

Nä, nu ska jag pyssla ihop ett grattiskort! Yes box! Sedan blir det kaffe och något inredningsprogram tror jag! Ha en fin kväll! Tack för titten!

Kram Carin
.::Bättre att tända ett ljus än att förbanna mörkret::.
[Eller var det: Tänd ett ljus i det förbannade mörkret?! Hehe! ;-)]

6 kommentarer:

Camilla sa...

Kanonflott ble det!!! Så vakre farger, liker så godt blått og brunt:) Og du har også mange superfine kort lengre nede i bloggen din også:) Alt du tar i blir til gull!;)
Klem, Camilla.

ylva sa...

*lol* du anar inte vilka märkliga associationer jag fick när jag började tänka på svarta jätteostkupor. och jag beundrar också driftiga människor, önskar att jag hade något mer av det själv ;).

himla fina kort också!

och jag vet... det är krångligt det där *lol*. när jag bara hade den analoga så var jag så noga, tog bara bilder när jag var säker och missade säkert mängder av saker. nu tar jag lite för mycket och slarvar en gnutta för mycket ;). och lagom ÄR bra :).

kram på dig,

Liliann sa...

Jättefint kort....
Kram

Karin sa...

Vilket underbart kort Carin! Du har fått till den "frostiga" känslan så bra och färgerna tillsamamns är underbara. Det är så snyggt att kombinera med wellpapp, måste prova det nån gång.
Kul liknelse med ostkupa:) Men det är bara att gilla läget, 4 månader med mörker har vi framför oss!! :) Kram!

Anonym sa...

Underbart julkort !
Jag såg delar av det inreal i lördags, ännu finare då.
Ha det så gott & pyssla vidare.
// Rutan

Muffin sa...

Åh, så fint! Underbara färger och supersnyggt färglagt som vanligt!
*kram*