fredag 16 oktober 2009

♥ GoD JuL ♥

yO´!
Hur har ni det en fredagskväll som denna? Fredagsmys? :-) Vi har sett idol, varierande kvalitet ikväll! Men alltid trevlig underhållning! :-) Men innan idol slängde jag ihop ett litet julkort! Det är #6 i ordningen! :-) Jag blev så ivrig att avända min nya punch (från McGill - Pine) som kom med posten idag... he he! Så här blev det:


Söt motivstämpel från The Greetingfarm! Mönsterpapper från Bo Bunny. Insåg ikväll att jag nog behöver köpa mer blommor!? Har inte så många julaktiga... förbrukade min sista röda idag... Hmm... ;-) Gillar iofs julkort i otraditionella färger men det utesluter ju inte att man vill ha de "vanliga" färgerna också! ;-)

[Photoshopframen är gjord av Xtina]
Nä, dags att grotta ner sig bland stämplar och pappir! ;-) Ha en skön kväll och mysig helg! C U sOOn!
Kram Carin
.::Perfekt är tråkigt::.

3 kommentarer:

Karin sa...

Go´kväll! Vad fint det blev med nya punchen! Jag har inte hunnit använda min ännu, men jag hoppas på det nu i helgen. Annars har det varit IDOL här med, kul med MJ tema. Nu blir det kanske lite pyssel innan jag ska fara in till staden och hämta sonen som är ute på galej. Ha en bra helg!

ylva sa...

hej du! här har jag aldrig varit förr, men nu har jag suttit här en lång stund och tittat på vackra kort :). jag är hopplös på kort och blir alltid lika imponerad *lol*. annars så vill jag bara tacka så hemskt mycket :). vilken himla rar kommentar! kanske extra välkommen just nu, för bloggen och jag kommer inte helt överens ;). det går trögt, jag känner att jag har fler och kanske viktigare saker att göra just nu. men ojm vad de värmde de orden :). tack igen!

och kram såklart!

Muffin sa...

Jättefint kort igen! Du hinner hela tiden före mig med både stämplar och papper, har rubbet jag också men har inte hunnit med...:)
Stor KRAM!