söndag 25 oktober 2009

haPPy haLLowEEn!

Hej allihopa!
Har ni kommit ihåg att ställa tillbaka klockan? ;-) Nice att man "får" en timme extra! Nu till väsentligheterna! ;-) Igår var ju jag på pysselmara hos Brunkullan! Det var supertrevligt! Det är skönt att scrapbooking/cardmaking finns så det är legitimt att ha "vuxendagis", he he! Det blev såklart en hel del surr, skratt, fika och PYSSEL i 12 timmar! (vissa satt ännu längre)

I alla fall så närmar sig halloween! Så varför inte pyssla ihop ett litet halloweenkort att skicka inför helgen! Så här blev det:


Det är fyra lager med papper, men det syns lite klent. Vit bazill som cardstock, sedan svart, sedan lila mönsterpapper från Pink Paislee och sedan det prickiga mönsterpapperet (också från PP). Den snygga svarta spetsen fick jag av min trevliga bordsgranne igår, Eva. (Tack än en gång!) Ser ni att söta Gorjuss Girl har ett döskallehårspänne? ;-) Hon är färglagd med distresser.
"Pine punchen" från McGill funkar bra i svart också! :-)

[Photoshopframen är gjord av Xtina]

Vill ni veta vad som följde med mig hem igår? Jo, nämligen en (tAAA taaa DAAA!):Den sa: buy me buy me?! Förstår inte det?! He he! Jag är i alla fall mäkta nöjd! (fast jag inte testat den ännu!) ;-) Jag har ju inte haft någon "groda" eller revolution, så det är ju på tiden att jag också har en större stansmaskin i min ägo! :-) Nu är ju följden att jag vill köpa en massa spellbinders! ;-) Välfärdsproblemen hopar sig?! ;-)

Nu ska vi åka till en trevlig inredningsaffär för att få lite inspiration och kanske shoppa lite?! ;-)
Sedan blir det nog träning! Ha en skön söndag, jag återkommer snart med fler kort!

Kram Carin
.::Den som frågar verkar dåraktig i fem minuter. Den som inte frågar förblir dårakig i hela sitt liv::.
[Vist kinesiskt ordspråk]

4 kommentarer:

Liliann sa...

Värsta pysslet.....och det är lite fantastiskt det där när vissa saker bara skriiiiiker buy meeee....det händer lite nu och då...
KRAm o ses i morgon

PS: Mums vad pajen var god tack för tips och recept.

Karin sa...

Grattis till inköpet, nu är det som sagt bara att inhandla spellbinders! Jätteroliga prylar och det finns ju masssssor att välja på. Gothic girl passar ju så bra till ett halloween kort! Kvisten i svart blev tufft. Jättefint!

Kattta sa...

Tack för en väldans trevig pysseldag igår!
Du snickrade ihop så snygga kort, ser fram emot att få kika på de andra igen sedan.

...det är ditt fel att jag nog måste ha Distress Refiller också, får man färgläggnings-"skillen" på köpet tro? :)

Eva sa...

=) Gud vad bra kortet blev!!! Och den svarta spetsen passade perfekt ;)