söndag 18 oktober 2009

Du rOckar!

Hej kära bloggvänner - kända och okända! :-)

Jag sitter här med en god mugg java, lyssnar på favoritmusik och filosoferar lite. Jag och min kollega/vän Anna var på en kvinnlig nätverksträff i veckan. Tänk vad roligt det är att träffa likasinnade människor! Inspirerande kvinnor som tar för sig och har driv i sig, är på G så att säga! Att vi dessutom fick god mat och dryck och fick lyssna på intressanta föreläsningar gjorde ju inte saken sämre! Vi fick t o m oss en "gOOdiebag" - med underbara hårprodukter & gratisvecka på gym!

Något jag kan beundra är människor (unga som "gamla") som inser att dom är på "fel" väg i livet och vågar starta om. En kvinna jag läste nationalekonomi med på högskolan upptäckte jag har skolat om sig helt och startat ett eget företag med "Reconnective Healing". En annan kvinna jag gick parallellklass med i grundskolan har utbildat sig till kläddesigner och startat eget. En fd kollega har också skolat om sig helt från löneadministratör till Feng Shui konsult med eget bolag. Är det inte modigt och driftigt så säg?

Läste en artikel för några månader sedan (kan ha varit i Amelia) om Eva Gefvert Nordell och hennes man Per som båda var lärare. Nu har dom startat eget kafferosteri i Åre, som dom inte hade någon erfarenhet av tidigare. Behöver jag säga att kaffet jag dricker just nu heter "Fröjd" och kommer från Åre kafferosteri? ;-)

Nu tänkte jag visa ett kort jag gjorde igår:

[Photoshopframen är gjord av Xtina]

Som ni kanske märkt brukar jag numera avsluta mina blogginlägg med citat, av den enkla anledningen att jag älskar bra citat! Nu vet jag varför jag gör det (hittade "svaret" i en bra bok, tycker sammanfattningen är så bra att jag måste ta med den här!) ! ;-) Av den enkla anledningen att ett riktigt bra citat är en visdomsskatt koncentrerad till en enda rad. (Ja, eller några rader ibland!)

Ha en fortsatt skön söndag! Nu ska jag pyssla och fundera
vidare! ;-)

Kram Carin
.::Lycka är inte en plats man kommer fram till, utan ett tillstånd man själv skapar::.

PS: Behöver jag nämna att tre av de fyra kvinnorna jag nämnde ovan var med på nätverksträffen? ;-)

2 kommentarer:

livetefantastiskt.bloggagratis.se sa...

Vilka fina kort!.. och nej det har inte lossnat, plockade undan pysselsakerna idag till förmån för ett pussel...
Ses
Kram

Tettiz sa...

Vad kul det lät med nätverksträff! Det är såna tillfällen då man kommer hem från - full av energi och inspiration!

Underbart läcker kort har du gjort också - jag är ursugen på att pyssla nu. Kom just hem från Göteborg och Kortmakarens stora scrapmässa... ;D Också det en inspirationsinjektion av stora mått.

*kram*
Tett